Underbart..!

2015-01-21 @ 14:42:18
När man vaknade i morse så var det verkligen mycket vitt ute jämför med vad det var igår. Härligt, tycker Bamse. Jag tycker det är mindre roligt. Iaf tills man har fått på sig alla kläder och kommit ut. När man väl är ute är det så underbart skönt och man tar alla omvägar man kan innan man kommer hem. Min gamle Bamse blir som en treåring igen. Han leker och har sig i snön. Han försöker fånga snöbollar och stutsar rundor. Han som aldrig leker annars. En boll? Kastar man den sitter Bamse kvar och tittar på en, "hämta du den själv för jag rör mig inte". Men snö, det älskar han. Nakdele är att han äter en del, så han lär behöva kissa snart igen. Men det är helt otroligt vilken glädje man får av han. Det är jag och Bamse mot världen! <3
 
/Yasmine
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will let you go...

2015-01-17 @ 20:41:28
Jag lovar... 
 
 
 

Tråkig väder..!

2015-01-12 @ 17:13:50
Jag har inget emot att det snöar eller regnar, det kan jag tycka är mysigt. Jag tar gärna på mig regnkläder och ger mig ut på en promenad. Men vinden... jag hatar när det blåser. Det är så jävla tråkigt. Men har man hund så måste man ge sig ut ändå. Så när "Stormen" Egon kom till oss så fick jag gå hem från jobbet, sen ge mig ut i vinden. Det får blåse hur mycket det vill, men min hund behövde kissa! Han blir kissenödig även om det är storm. Även idag har det blåst lite. Men det blev en promenad runt golfbanan. Bamse var så lyckling och sprang runder lite som han själv ville. För det var inte mycket jag såg han. Jag älskar dessa långa rundor. Även om det inte är lika långa som dem brunkar vara, för Bamses skull, så är det ändå härligt att komma ut. Efter rundan nu när det varit så kallt och blåsigt så är det bara mysigt att ta en kopp kaffe, en smörgås och lyssna ljudbok. Funderar på att baka Kolakakor. Har inte bakat på länge och vill baka. Kolakakor är ju lätta och goda. Men jag äter ju inte det. Kanske om jag bakar sen tar med mig det till någon som äter det. Jag får se hur det blir. Jag får iaf inte glömma tvätten i tvättstugan. Jag hade turen idag att när jag tittade så var det ledigt hela dagen! Så det gick snabbt att tvätta några maskiner så nu hänger det på tork. Men med mitt minne så lär jag glömma det. 
Tror att både Bamse och jag saknar Manson lite för mycket nu. Men hans Husse har ju haft jullov och har itne hehövt hundpassning. Nu längtar man tills Husses skola ska börja ordentligt så att man får ha han lite mer. Jag är bara Mansons Nanny men ibland saknar man han så fruktansvärt mycket att det bara blir jobbigt. När man passar han så mycket så fäster man sig. Jag saknar hans energi och hans klumpighet. När man sitter i soffan och han bara kommer och lägger sig hos mig på bröstet. Underbara valpskrälle! Bamse och jag behöver valpen!! 
 
/Yasmine
 
 
 
 
 

Betala extra...

2015-01-08 @ 16:40:21
Då har man äntligen köpt en byrå till hallen. Tog bara 1år. Så nu har man lite mer att lägga lite mer skit i. haha. Det mindre roliga är ju när man skulle sätta ihop skiten. Jag tror att IKEA hade fått in mycket pengar genom att erbjuda hjälp att montera skiten. En snygg pudding som följer med hem för att sätta upp byrån, hyllan, bänken eller vad det nu är. Jag hade lätt betalt 500kr extra! Ännu bättre hade det varit om man fick en katalog att välja ur vem av alla som skulle få följa med hem och hjälpa! Ush, nu drömmer man igen. 
Jag har iaf idag fått upp byrån, skrämt blommorna med en dusch, chockat golvet genom att både suga av det och torka det. Nu har jag bara bordet kvar att fixa till, sen ser det nog ut som en städad lägenhet. Men nu ska jag först göra mat. Blir som vanligt köttfärs. Det brukar bli det när jag ska jobba helgen så att jag har matlådor. Men det är ju enkelt att göra och gott! 
 
/Yasmine
 
Det Blev även en skohylla! :D
 
 

Ett liv utan hund...!

2015-01-06 @ 20:45:23
Det vill jag verkligen inte ha. Så mycket glädje och lycka man får av en hund. All kärlek och vänskap. All motion och hälsa. Jag tittar på filmen Hachiko - en vän för livet. Man kan ju inte annat än att gråta. En trogen vän livet ut och längre. Varje dag jag får med Bamse är ren lycka för mig. En extra lycka blir det när jag får vara med min Manson. Två helt underbara hundar som man älskar så otroligt mycket, och dem älskar faktist mig. Bamse börjar komma till åren men jag ska göra allt jag kan för att ha kvar honom vid min sida så länge som möjligt. Så att vi kan ta våra promenader i skogen och njuta av livet. Men ett liv utan hund, det vill jag nog inte vara med om. 
Idag blev det en riktigt ordentlig runda för Bamse och mig. Först upp till Åby till en kollega, sedan gick vi i skogen i ca 1 1/2h. Så extremt skönt. Bamse är trött och stel. Men han var super duktig och gick inte iväg på någon egen promenad denna gågnen. Jag har masserat och stretchat hans ben, det brukar hjälpa lite. Speciellt när vi har gått så här långt. Nu sover han som en stock. 
Håller även på att bytta foder på honom. Det är ett äventyr, men som tur är så har han ej blivigt dålig i magen. Ett lite dyrare foder men det ska tydligen vara bättre för han och hans kropp, och då är det värt varenda öre. Nakdelen just nu är att han fiser, både så det låter och luktar. Hans fisar innan luktade rosor jämfört med detta. 
men man hoppas det försvinner efter ett tag! 
Nu ska jag gråta vidare till filmen! 
 
/Yasmine
 
 
 
Männen och lyckan i  mitt liv! <3
 
 
 
 
 

Kangoo !!

2015-01-03 @ 19:52:00
Helg igen. Skönt är det. Jobbar 6 av 7 dagar nästa vecka. Så denna ledigheten behöver jag. Idag har varit en lugn dag. Både Bamse och jag segade länge i morse. Att kliva upp ur sängen var inte det lättaste. Men till slut gick det. Det blev frukost och sedan promenad med Bamse. Idag har jag börjat med foderbyte på Bamse. Så nu ska han få lite av varje varje dag i typ 1vecka, sedan får jag hoppas att det nya fodret blir bra för honom. Om 3 månader fyller min prins 10år. Tyvärr har jag inte fått ha han i dem 10åren, men jag är den lyckligaste människan i världen som får ha han dem sista åren, och jag ska göra vad jag kan för att han ska ha det så bra som möjligt! Min älskade Bamse.
I gårkväll och idag f.m. var inte humöret på topp. Jag var ledsen, sur, förbannad och lite mer ledsen. Det får man vara ibland. Men ibland känner jag mig som världens mest ensamma människa och totalt jävla blåst och grundlurad. Psykiskt torterad. Som tur är så går det över. Idag tog jag och joggade en runda med mina kangooskor. Det har nog aldrig gått så dåligt!!!! Jag gick nog halva rundan och joggade i slowmotion resten. Men det var iaf skönt att få det gjort och att komma ut. Men jag måste göra det oftare. 
 
/Yasmine
 
 
 

Nyår!

2015-01-03 @ 19:32:34
Bamse var jätte duktig på nyår. Jag jobbade f.m. och när jag kom upp till han i skogen hade han redan fått en promenad utan raketer. Som tur är har man underbara vänner som bor utan grannar mitt i skogen där man kan göma sig med sin hund. Sedan var det inte så mycket rakter förens på natten. Inte vad jag hörde iaf. Trots att jag skulle vara i skogen med Bamse och Manson, (ja även Hussen stannade hema, det var trots allt hans hus), så ville jag ändå laga mat, se Grevinnan och Betjänten och dricka Champagne till raketerna. Så på menyn stod det Hasselbackspotatis, fläskfilé med oströra, rödvinssås och sallad. Första gången, och såsen var från grunden, och allt blev gott och lyckat. Som tur var. Så det kommer jag göra fler gånger. Efter några timmar med matkoma så var jag envis, jag hade redan köpt ingredienserna så jag skulle laga efterrätt. Vet inte vad det heter, men det var typ stekta äpplen med socker och havregryn, sedan glass över det. Gott var det! Sedan har jag även en förmåga att alltid köpa bingolotter på nyår. Jag spelar oftast aldrig utan jag rättar dem alltid på internet. 
 
Vid tolvslaget gick vi ut, man såg inte mycket rakter i skogen, men man hörde dem bra och man såg att det lysste upp backom träden. Bamse klarade hela 10sec sen gick han in till musiken så att han slapp höra raketerna. 
Jag somnade mätt och belåten iaf! 
 
/Yasmine
 
 
 
 
Mina NyårsKillar! <3
 
 
RSS 2.0