Bjuvet.

2010-08-27 @ 15:15:15
Denna helgen blir det att åka ner till Skåne. Träffa pappa idag och i morgon bär det av till Bjuvsfestivalen! =)
Götte!
Har även bytat nr till ett kontantkort nu! =)

Nu ska man packa och duscha!! =)

Ta hand om er!
Puss och Kram/Yasse







Adolf...

2010-08-21 @ 13:21:31
Ööörk!!! Richard frågade mig igår om jag ville se något roligt. Jag tittar bakom elementet och där sitter den fetaste spindeln jag någonsin har sett. Det var äkligt. Men så länge han satt stilla där så gick det bra. Men sen så gjorde vi en plan att få ut han och den gick inte så bra. Jag började gråta och där hade vi en jätte stor spindel på golvet. Den var juh så stor att till och med Richard tvekade och vågade inte gå fram. Vi gjorde upp en ny plan men det gick inte för jag skrek för mycket och började nästan gråta igen. Så Richard tog en burk och kastade över den. Han var snabb som fan! Han heter Adolf och bor nu i en burk på golvet. Han har legat där sen igår och i morse så fick Richard på locket på burken. Nu får han bo där inne och kommer inte ut förrens han har torkat ihjäl! Richard ville först damsuga upp äklet men tänk så kryper han upp igen. Eller tänk så är det en hona och lägger massor av ägg i min damsugare. Såå nej nu är den i burken och där stannar Adolf tills han dör.


Han är större än vad han ser ut att va på bilden!


Här sitter Adolf bakom elementet!
Ööörk!!!




Annars händer inte mycket. Har fått lite extra dagar att jobba och i kväll ska jag va en hjälpande hand på korttid så man jobbar bara 18-21.. Gött. :P Blir nog antingen film eller spelande med älskling i kväll! =)

Nu ska jag äta.
Ta hand om er!
Puss och Kram/Yasse

Slut...

2010-08-16 @ 22:27:03
Nu är det slut på sommarjobbet. =( Det var min sista dag i söndes. Nästan alla ordinarie personal är tebax från sin semester. =( Men men, har pratat med chefen så vi ska skriva in mig i poolen här i Ljungby. Chefen skulle även prata med den andra chefen om att ge mig breviddagar på natten och kanske på ett annat boende här i Lagan. Så man hoppas på att man får några timmar i månaden iaf. =)
Har även ringt studievägledaren i Ljungby. Dem ska juh starta en kurs på deltid (3år) men jag pallar inte läsa i 3år till. Inte när man redan har suttit i tre år i gymnasiet. Och jag tror inte jag orkar vänta så länge heller. Men iaf så har skolan lagt ett anbud på att få pengar till att starta en kurs på heltid (1½år) till våren. Jag hoppas verkligen på att det går igenom för jag vill så gärna börja plugga och få min utbildning! Sen hoppas man på att man kan få ett arbete efter det. =P

Idag var jag ledig efter att ha jobbat hela helgen och lite till. Var ganska tröt och vaknade kl 12.00 efter att ha sovit som en död. Haha. Tog det lugnt och satte igång en film, Nootbook, den är såååå bra!
Lyssnar nu på en ljudbok, Twilight saga New moon på engelska. Böckerna är underbara men på engelska är dem fan så mycket bättre. =P Nörd som man e. Nu väntar man bara på att tredje filmen ska komma ut på Dvd och när det händer står jag i affären samma dag!

Nu ska jag gå och sova gott!
Ta hand om er.
Puss och Kram/Yasse





Slut på sommarjobbet! =(


Sova som en gris!

2010-08-10 @ 22:21:59
I morgon är jag ledig från jobbet. (Men kan juh alltid hända att dem ringer in mig). Så i natt ska jag sova som en gris och jag ska ha en gooo sovmorgon i morgon! Härlig!!
Jobbar Tor, Fre, Lör, Sön. Söndag är min sista dag på denna sommaren. Men har pratat med chefen så vi ska ta och skriva in mig i Bemanningen! :D Sååå glad för det iaf, hoppas på lite fler timmar. =)

I kväll blir det nog ingen film för både jag och min älskling är väldigt tröta just nu och somnar snart. men nu e kl snart 22.30. Då får man gå och lägga sig. Jag frågade vid 17.30 tiden om han ville gå och lägga sig, men det ville han inte. Så nu har jag suttit uppe och kämpar med att hålla ögonen öppna. Inte lätt.

I morgon blir det lite städning och tvätta lite. Och förmodligen en film som älskling inte vill se när han jobbar.. :P

NU SKA JAG FAN SOVA! :P
God natt, och ta hand om er.
Puss och Kram/Yasse






GOD NATT!

En ledig helg.

2010-08-06 @ 12:03:40
Nu har man jobbat två helger i rad men denna helgen är man ledig! Skönt. Har för säkerhets skull stängt av mobilen så att ingen kan ringa mig och fråga om jag kan jobba! För denna helgen åker vi även ner till Hbg! Träffa mamma och pappa och även Knäppa Sara! :P En helg av lugn och ro ska det bli! =)

Igår hyrde vi filmen Närkontakt! Bra film så men jag tror inte på det. I filmer är det juh även scener från polismaterialet och så. En se värd film. Har fortfarande inte lyckats se Alice i underlandet!  Sur blir jag!
Men den kommer väl snart in. =)

NU ska man käka frukost sen ska man packa! =)
Ta hand om er!
Puss och Kram/Yasse



Värt att sa iaf!

Korkade Danska Svin!

2010-08-01 @ 13:38:51
Richard och jag bestämde igår att vi skulle hyra film för en gångs skull. Efter några om och några men gick han med på att se Alice i underlandet. Vi beställer och går till kassan för att hämta filmen. Då talar han om att dem har bara fördralet och inte filmen för danskarna har inte lämnat filmen och förmodligen åkt hem till Danmark igen! SVIN! Fan lämna tillbaka filmerna era as! Så nu lär det dröja ett tag innan jag lyckas övertala honom om att se den igen. Dem andra filmerna som verkade ok var alla uthyrda. Som t.ex. Närkontakt och Baksmällan. Så vi får se om något kommer in under dagen så kan man hyra i kväll och mysa i soffan! :P
I kväll blir det även jobb mellan 16.45-21. En kort tur! :P Skönt.
Nu ska jag göra någon nytta här hema.
Ta hand om er.
Puss och Kram!/Yasse
Alice i Underlandet!
RSS 2.0