Jobba!!

2014-01-20 @ 18:52:39
Då var en arbetshelgen över. Tre kvar. Som tur är det bara lördag nästa helg och söndag helgen efter. Men det suger lite att det blev fyra helger i rad. Men det är sånt som händer ibland. Plus så var det jag själv som var korkad och la fel turer i schemat! Hamnade då 22 timmar back. Mindre skoj. Men åter igen mitt eget fel. Det ordnar väl upp sig förr eller senare. 

Bamse var med om ett bakslag förra tisdagen. Han hamnade i bråk med lilla Messi. Jag tog väldigt illa vid mig och mådde inte alls bra av det. Men simtur var har jag hamnat i världens bästa grupp med hundar. Som Många sa är det ett litet bakslag jämfört med alla framsteg han gjort. Dagen efter träffade vi lilla MessiMys. Det gick bra. Inget bråk! Det blev två runder den dagen och på den andre rundan släppte jag Bamse. Det gick bra! Messi var fortfarande rädd för Bamse men vem skulle inte varit det? Messi fick skrapsår på tass vad jag uppfattade det som. Jag trode inte Messie hade kommit åt Bamse mer än i baktassen so. Han vägrade låta mig torka. Men det visade sig att han hade fått ett litet sår både på bröstet och bakbenet. Så det blev tvättning!! Som tur är har Bamse inget emot det och det läker ju fint. Jag vet inte vad som skapade bråket mellan Messi och Bamse och jag kommer förmodligen aldrig få reda påd det heller. Men jag hoppas dem kommer lösa det och bli kompisar!! Jag misstänker lite att det är för Messi är valp. Bamse är nog för gammal för små stutsiga valpar som hoppar omkring i ansiktet på han. Tyvärr. Men inte ska jag gräva ner mig. Jag ska fortsätta njuta av min Goa Bamse och fortsätta träna med han!! För Gud vad jag älskar den håriga dunderklumpen! <3 

/Yasmine







Regnig ledig dag.

2014-01-08 @ 18:33:52
Idag var jag ledig! Skönt var det! Men mina planer gick ju åt pipan! Första planen var att gå en lång underbar runda med Bamse och då skulle jag ta med mig systemkameran jag har lånat! Tänkte fota och få några fina bilder på han. Men han är ju inte överglad i kameran Bamse. Men  icke. Eftersom att det inte är min kamera så vågade jag inte ta ut den i regnet. Så i stället så blev det en promenad med vagnen. Han var så duktig!! Det var ju självklart lite ovanligt för han och han fastnade här och där. Men så fort han inser att han är mycket bredare och längre med vagnen tror jag han kommer bli super duktig!! 
Efter det så trotsade jag regnet och tog på mig mina KangooJumps skor och joggade en runda på 49min! Jag var helt slut! Det gick inte snabbt precis för jag är inte i bäsa form! Hahahahaha! Me kanske med hjälp av skorna så kan det hända. Ingnting är omöjligt? Men det är roligt att jogga med KangooJumps och då blir man lite mer motiverad!
Nu blir det lita käk och film! 
/Yasmine
 
KANGOOJUMPS!
 
Bamse och hans Skrinda! 
 
 
 

Lagans Dog Walkers!

2014-01-07 @ 18:30:02
Äntligen! Idag var det dags för Lagans Dog Walkers att starta igång och gå årets första runda! Helt underbart! Jag älskar det. Bamse somnade innom fem minuter efter att vi kom hem så han hade nog roligt med! Jag såg inte så mycket av han på hela rundan för jag var nästan längst bak hela tiden och Bamse längst fram. Men där var nog ingen som klagade på han så han skötte nog sig bra killen! Det är härligt att han får springa runder med dem andra hundarna och bara vara hund och lycklig! Bamse njuter verkligen av sitt liv nu käns det som! Det är en underbar känsla att ha! 
Är sugen på att köpa en ny reflexväst till mig med! Hahaha, synd bara den blir lite dyr men det är super fin! Man kan designa den själv! Bamse har sin reflexväst och även lampor som gör att han lyser upp som en hel julgran! Det är jag glad för! För återigen fick någon bromsa alldeles för hårt för att inte köra på oss. Hade vi inte lyst upp som vi gör hade det nog smällt. Obehagligt men jag är enormt tacksam för reflexvästar och lampor!! 
I morgon är man ledig. Hoppas kunna gå ut och testa mina KangooSkor i morgon! Så i morgon vill jag inte ha något regn alls!! 
 
Hoppas hoppas! 
/Yasmine
 
 
Detta är vad man ser av Bamse på kvällarna! 
 
 
 

En orolig Nyårs Afton..!

2014-01-01 @ 15:05:16
Det var inte alls en rolig kväll/natt för min kille. Han började vara orolig redan på måndag kväll när det var lite små smällare och en och annan raket. Men igår hade vi jätte otur. Minplan var att gå hela dagen så att Bamse skulle vara tröt och go på kvällen. Men när vi skulle gå vår andra runda som skulle vara en lång runda, så han vi gå i ca 5min knappt, då bränner dem av två raketer och Bamse blev jätte orolig! Det var jätte jobbigt att se han. Hela han skakade och jag fick inte honom lugn. Jag fick ingen kontakt alls med han. Han började dra hemmåt, och jag orkade inte hålla han knappt som han drog. Så för att orka fick jag sätta kopplet runt midjan och Bamse drog mig hela vägen hem. Jag nästan joggade bakom han. Efter det fick jag inte ut honom. Jag försökte men det gick inte. Han var så rädd. Vart jag än gick i lägenheten så följde han mig. Så fort jag rörde mig så reageade han och tittade på mig. Stackars kille! 
Men i Lagan finns det många djurvänner. Djurvänner jag är så tacksam för att dem finns! Annelie skulle ut till skogen med sina hundar så hon lyckades fixa så Agneta följde med också, på så sätt fick Bamse plats i bilen och vi kunde följa med ut till skogen där vi inte hörde smällare och raketer. Det var så skönt! Bamse lyckades sköta sina behov trots att han drog som aldrig för. (Där var en annan hund han ville fram till). Jag är så enormt glad för LagansDogWalkers och för att dem har ett öppet tänkande med Bamse. Det är mycket tack vara den ligan Bamse har blivigt så lugn och duktig. Nu kan han springa löst och han kommer tillbaka. Jag kan lita på han och han litar på mig! Bamse är ju trots allt min första hund så jag tar emot alla tips och trix jag kan få! 
Men för övrigt han Bamse lugna ner sig under natten. Han hadde till och med lagt sig på soffan i morse! Så idag blev det en lång runda och Bamse älskade det. Det tog ett tag för honom att inse att det inte skjuts så mycket raketer idag men när vi väl var på andra sidan E4 så började han slappna av! Han var så glad och sprang runder som bara det! Då var det härligt att se han! Men när vi skulle gå tillbaka under E4an ville han inte. Jag fick dra ahn igenom och resten av vägen hem stackaren. 
Nu hoppas vi att det inte blir fler raketer och smällare för i år! Vi tar nya tag! Fortsätta träna med Bamse! Jag älskar verkligen min kille och han är det bästa som har hänt mig under 2013! Kärlek växer snabbt! 
 
Gott nytt år!!
/Yasmine
 
 
RSS 2.0