Första skoldagen!

2012-08-20 @ 11:39:21
Första skoldagen avklarad! Vi gjorde ej så mycket, vi fick litte information. Vår nya lärare pressenterade sig. Verkar helt ok faktist. Jag hade velat ha papprena till praktiken idag, men vår lärare genomskådade oss när jag frågade, fick svaret, "dem får ni i morgon så jag vet att ni kommer". Han känner nog oss allt för väl! Men vi fick iaf skuta tidigt idag. Så när jag kom hem så var det rakt ner i mjukis byxorna, starta en film och njuta ev den lediga eftermiddagen! I morgon är det skola igen, sen har vi praktik i 5 veckor.

Nu ska jag njuta av min e.m!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Bra historia!!

Ingen Ro, Ingen Rast...

2012-08-08 @ 11:35:45
Så mycket jobb det var varit! Nu har jag äntligen varit ledig i 6 dagar p.g.a att mamma gifte ju sig i helgen! Grattis mamma!! Ni var så finna! Det var super trevligt! Det som skrämde mig var taxiresan hem. Mamma har inte dem friskaste arbetskamraterna så jag skrattade tills jag hade ont i magen!
Men efter 18år så är dem nu äntligen gifta i alla fall!

Vi kom hem i söndes, och det känndes så underbart att ligga och sova precis så länge jag ville. Därför gick jag upp 12.30 i Måndags! Hahahaha. Igår blev det en runda till Växjö med Frida. Självklart blev detmitt fel att hon hittade nya jeans som hon bestämmde sig för att köpa! Hahaha. Ska aldrig förlja med henne när hon ska in i klädesaffärer igen! Hahaha. Efter en runda på Grand Samarkand så åkte vi till Bion! Woho! Blev den nya Batman filmen, och jag tyckte den var riktigt bra! hade inte förväntat mig att den skulle vara så bra faktist! Vi var hemma vid tolv halv ett i går kväll. Som tur är så jobbar jag kvällen idag, så jag sov till kl 09.00! Nu jobbar jag fram till Lördag sen är jag ledig en vecka innan skolan börjar igen!

I måndes somnade även vår söta lilla Darth Vader! Kaninen är lite lissen fortfarande men hon komer nog över det. Han var juh gammal.

Sedan har jag fårr några kommentarer! Jag har ju öven klippt mig! Ja det är jätte kort. Man ser nacken på mig. Jag har lugg igen. Trots att det är såå kort så trivs jag super bra i det! När vi ändå var igång så färade vi det med! Så Tack Sara Wigström för dina kloka råd och din hjälp!
Det var även Sara som hjälpte mig göra Cupcakes för första gången! Goda blev dem! Sedan försökte jag själv här hemma.Dem blev bra men dem kunde ha blivit bättre! =) Får försöka igen. Det få stunder bar har varit ledig i sommar har jag börjat med att baka. Det blir faktist bättre än jag trodde det skulle bli! Men var ska jag göra av allt? Har redan fryst in en del, en del har jag tagit med till jobbet. Lite har jag get bort till grannar m.m. Men det är roligt i alla fall!

Nu ska jag göra ve mig innan jobbet!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Mamma och Bosse!
4 Augusti 2010


Med Lugg!

Vila i Frid hjärtat!Cupcakes! TigerkakaMocarutorMuffinsKatten RamboBunnyBunnySara och Jag Svensk sommar
RSS 2.0