Bamse Bajsrullare!

2013-11-30 @ 14:39:43
Hej!
Mitt namn är Bamse. På senare tid har jag blivit super duktig när jag är ute och går med Matte. Hon släpper mig till och med lös när vi är ute. Jag älskar att springa runder och springer gärna i skogen. Där tycker jag om att rulla mig i bajs! Det är helt underbart! Det är mindre underbart när matte upptäcker att jag inte luktar så gott! 💩
Så när vi kom hem så fick jag DUSCHA!! Kan du fatta att hon tvingade in mig i duschen! Sedan när vi var klara så sprang jag in och la mig i sängen, (på överkastet). Det var heller inte så uppskattat. Men som tur är så vet jag om att hon tycker jag är super söt när jag ler. Så vad gör jag? Jag springer fram till henne med mitt bästa leende och får en kram! Min matte är bäst!! //Bamse

Min underbara HeffaKlump! Han är för go. Men denna omgången så sköljde jag av allt skit sen schamponera jag honom en gång. Sen börjar vattnet redan bli kallt!! Panik! Jag skulle ju duscha! Så det blev att hoppa in i duschen med han! Då blev han lugnare och inte så rädd. Skämdes gjorde han men han var inte rädd. 
Men idag blev det en underbar runda och lång. Mötte även Sigge med matte precis i början av rundan så vi gick tillsammans. Första gången men det gick jätte bra. Bamse brydde sig inte om Sigge. Min underbara jycke! Nu blir det mys för hela slanten! 

/Yasmine



Underbara Troll!

2013-11-26 @ 19:40:06
Min underbara Bamse! Det är så extremt härligt att se vilka stora förändringar han har gjort! Idag blev han till och med utskälld av en tik och han bara står och tittar! Han har blivit så lugn och snäll. Visst kan han fortfarande skälla på andra hundar när vi är ute och går, men inte alls som han gjorde innan! Nu vill han mest fram och hälsar och skakar som bara den på rumpan. Nu kan man även släppa han när man är ute och går. Han kommer ju tillbaka. Oftast, ibland tar det lite tid! Hahaha. Men det är så härligt att vara ute och gå, speciellt dem långa härliga rundorna! Har gått med Rosita och hennes tjejer i skogen. Med våran vanliga lycka så gick vi rakt in i en älg-/vildsvins jakt. Mirra sprang in i skogen och kom tillbaka med en jägare. Det är inte alla hundar som tar med sig män hem! 
Igår när vi gick runt mossen så upptäckte vi även att det var ett tunt is lager på sjön! Det var riktigt fint! Helt underbar utsikt! 
Idag var det Lagans DogWalkers. Bamse stannade runt "flocken" denna gången och sprang inte allt för långt bort. Han var super duktig och jag blir så stolt över han varje gång vi är ute och går och han är så duktig! Min underbara blandis! Det är helt underbart med hund!! 

/Yasmine








Vilken Hund!

2013-11-19 @ 22:11:00
Helt otroligt vilken hund man har! När Bamse och jag började gå med Lagans DogWalkers så orkade inte Bamse mycket. Dem sista 20-25 minuterna var han helt slut och vi fick vänta in honom. Vi går mycket men vi springer ju inte som han fick göra då. Helt plötsligt fick han springa utan koppel och han kunde motionera mer. Idag såg jag knappt Bamse. Jag såg en röd lampa väldigt långt borta! Han sprang hur långt som helst och verkade aldrig vila. Någonstans tror jag nog att han har mer koll på mig än vad jag tror. I en hel timme sprang han runder. Dem andra hundarna försökte springa med men kom tillbaka då dem inte orkade hålla hans tempo. Det är så härligt att se filka förändringar Bamse gör och hur duktig han blir! Super roligt att se! Nu är det mörkt ute redan vid 16.00. Så det är verkligen tur man har både lampor och reflexväst på hunden! Det enda jag ser när vi går är en röd lampa som studsar, och vilken fart killen har ibland! Jag kan inte fatta det och jag är så jävla stolt över killen!
Snart kommer Bamses gammla sele. Till den sta vi koppla en pulka till vinterna så ska han få dra barn. Till sommaren ska vi köpa en vagn till han som han kan få dra så att han får jobba lite. Han tycker ju om att arbeta!
 
/Yasmine
 
 
 

Kondis!

2013-11-12 @ 20:54:55
Blev en bra runda idag med TisdagsKlubben. Bamse sprang runder som bara den och han sprang långt!! Men han kom ju tillbaka. Det som var roligt att se är att han orkade. Han saktade inte ner en enda gång. Förr har jag alltid fått vä ta i Bamse för han var för tröt och orkade inte hålla tempo. Nu fick jag hålla igen han. Härligt att se att hans kondis bara blir bättre och bättre. Killen behöver ju även gå ner 5kg! Så det är super härligt att han kan springa själv och få mer motion på det viset. 

Nu har jag semester i 5dagar. Fan va skönt. Ska inte föra något fram till fredag sen blir det Helsingborg!! Håller på att titta på The Walking Dead. Är på säsong 2 och absolut älskar det!! Har även säsong 3 på dvd sen blir det att se resten på Dreamfilm innan den kommer på dvd till Sverige! :) 

/Yasmine

Jag har även jävligt roligt om dagarna med Bitstripes! 


Lampor!!

2013-11-08 @ 19:18:26
Bamse har lyckats tappa den enda lampa han hade! Nu får han inte springa löst på kvällen för då ser jag inte honom alls! Men ska åka till Biltema och köpa nya! Hoppas jag får gjort det innan tisdag för då är det "TisdagsKlubben" !! Jag jobbar kvällen då men Richard har sagt att han skulle gå med Bamse då! :) 

/Yasmine 



Min duktiga skogstroll!

2013-11-05 @ 14:12:28
Idag blev det en runda  Bergastigen och möta Richard på hans jobb. Bamse var super duktig och fick under promenaden stanna, sitta och ligga. Under hela rundan gick vi utan koppel! Han var så duktig och lyssnade verkligen. När vi kom till vägen så sa jag bara stanna och han stannade. Killen lyssnar mer och mer på mig. Där var några arbetare som röjde i skogen, men jag sa fot till Bamse och han gick bredvid mig. Han ville ju gärna fram och hälsa men han lät blir. Så stolt över killen. Den som säger att "man kan inte lära gammla hundar sitta" har aldrig försökt! Bamse är super duktig och en riktig bästis! Jag ångrar mig inte alls att vi tog emot honom! Tid och träning är det han behöver, och det ska jag ge han! 

/Yasmine



Halsont.

2013-11-04 @ 13:57:48
Bamse är som vanligt igen. Ingen mer diarré och han har sin energi tillbaka! Härligt att se! Vill inte vara så rädd igen som jag var då! Men idag var det min tur. Halsont och skallevärk. Så idag är det att dricka mycket vatten och te. En lugn och stilla dag. Har sytt gardinerna hos Elina och nu sitter jag i soffan och tittar film. Mycket mer orkas nog inte idag.

Men i fredags var jag på IKEA med Rosita. Roligt var det. Hittade det jag skulle ha plus lite till. Fick köpt gardinstänger plus gardiner. Sen köpte jag en tv bänk. Äntligen! Blev i och för sig fel färg men det gick bra ändå. Är supernöjd! 
Nu ska jag se klart film och förhoppningsvis somna en timme på soffan! :) 

/Yasmine



RSS 2.0