Man ska ha roligt på jobbet!

2013-01-24 @ 22:41:33

Vilken dag! Jag har skrattat så mycket, förutom sista timmen på jobb då jag var så trött att jag knappt visste var jag var! Vår kära diskmaskin gick idag sönder och det bara forsade ut jätte varmt vatten från den. Vi sprang runt som hönor och försökte hitta spaken där man stänger av vattnet. Men utan resultat. Till sist kom vår vaktmästare som inte var i huset och stängde av vattnet. Men då var det redan vatten i hela matsalen!!! Jaha, bara att börja skrapa. Vi hade en vatten dammsugare eftersom att vi inte hade någon golvbrunn. Vi var ganska trötta i armarna efter det. Sedan fick vi kära oss var "spaken" var där man stängde av vattnet. En liten jävla spak på 1cm längst bak. Hur fan ska vi hitta den? Men i alla fall, golvet blev renare än någonsin!
Trivs bra på jobbet fortfarande! Många skratt och jag mår bra! Skönt att man har kommit igång igen och arbetar!

Nu blir det äntligen sängen!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Lång ledig!

2013-01-20 @ 16:25:05

Ledig lördag, söndag och måndag. Skönt. Speciellt eftersom att man jobbar nästa helg. Jobba helg är ok, men delade turer är inte roligt! Man hinner knappt hem och byta om sedan är det är dags att gå tillbaka till jobb. Men det är ju Goa timmar.
Det har inte hänt så mycket i helgen. Tagit det lugnt. Tittat film. Vilat upp mig. Har lock för örat som inte är roligt plus klåda i ögonen! Börjar bli enormt trött på det nu. Längtar till sommaren kommer då katten för det mesta är ute! Inte lika mycket snuva och nysningar då!
I kväll är det träning! Gött ska det bli!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Första arbetar veckan!

2013-01-13 @ 20:53:58

Då har man klarat av första arbets veckan och lite till sen skolan slutade! Trivs faktiskt bättre än vad jag trodde jag skulle göra, än så länge i alla fall! Har även blivit erbjuden vikariat till och med augusti! Så skönt att ha det klart! I morgon är det jobb igen så jag ska duscha och sedan sängen!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

2 Veckor!

2013-01-03 @ 21:45:31
Två veckor har nu gått sen jag kom ner till pappa! Tänk vad tiden går fort! I morgon är det dags att åka hem till småland igen, och jag börjar jobba på lördag och jobbar hela nästa vecka. Ska bli skönt på ett sätt att komma in och jobba igen. Nu kommer man även tillbaka som Undersköterska!
Har haft det så lugnt och skönt i två veckor nu. Ingne stress över huvud taget! Julafton satt jag och pappa i pyjamas hela dagen och titta tv och åt julmat. Richard kom även ner en stund på Julafton. Just nu saknar jag han enormt mycket!!! Så här länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra. Men i morgon får vi ses igen.
Pyjamas har väl varit det jag mest har traskat runt i här hemma. (Bytade faktist om när jag gick ut!) Har även varit på bio med Jens och Johanna och tittat på Hobbit! Underbar! Nu är det att vänta till den 13 December då tvåan kommer ut. Idag var jag med Hampus och hans nya tjej och såg Breaking Dawn Part 2, (igen). Jag älskar bio! Haha 
Nyår var också väldigt lugnt och skönt! Jag behövde dessa två veckorna! Nu kommer man hem till Småland med nya krafter! 
 
Nu blir det te och film!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse
 
RSS 2.0