En valborg...

2014-04-30 @ 23:20:44
Hoppas alla hade en trevlig valborg. Min var helt okej. Förutom när dem började smälla raketer. Bamse blir allt för rädd! Annars har jag fått handlat en del idag. Tack Jonna för körning och sällskap! Trots att jag hade scanat fel på Maxi! Det blev en stor avstämmning! Men dem sa att jag inte är den första som gör det misstaget. Jag ska inte köpa mascara där mer! xD Efter den pinsama omgången åkte vi hem, gick med hundarna, lagade mat och la oss och "kolla film" med mobiler och data i högsta hugg! Haha! Fjollkväll när den är som bäst! 
Nu ska jag sova som en gris! I morgon jobbar jag delad tur! (7-21) Behöver min skönhetssömn!
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 FjollLåten för ikväll! xD
 Eller vad säger du Jonna? 

En jävligt känslig Jonna....

2014-04-30 @ 21:58:46
Här sjunger man för fulla muggar och tar i så man tycker det är så jävla vackert att grannarna snart vaknar... Så gnäller Jonna... ?? Whhhatttt???? Nörd... 
 
 

Blommogram...!

2014-04-30 @ 20:56:43
Sitter och tittar Twilight med Jonna. Matkoma för fullt. Fy fan. Men lite romantik i luften finns. Massa flört hit och dit. Hahaha. Roligt man kan ha. Men! Tänk om, bara tänk om. Tänk om man kunde någong gång få ett Blommogram. Får man det någong gång förutom när man fyller år eller vid andra högtider? Icke. Men så undrbart det hade varit om det stod en bukett blommor eller en underbart fin Orkidé utanför dörren när man kom hem, eller jag kan gärna vara hemma med för den delen. Sen ett gulligt kort till med en fin liten text. Man borde utnytja Blommogram oftare. Speciellt till mig! Hahaha. Mina orkidér behöver bytas ut. Dem är inte så fina längre.
Men men, de som väntar på något gott väntar aldrig för länge? (En idiot som måste hittat på det).
 
Nu ska vi titta vidare på Twilight och hoppas på Blommogram! xD
/Yasmine
 
 

KangooJumps!

2014-04-30 @ 15:50:33
WopWop! Igår var det dags! Skit skoj! Helt jävla dödande! Men tänk att det kunde vara så roligt att vara döende! xD hahaha. Kangoo skorna åkte på och vi stutsade oss igenom skogen. Härligt tröt var man på kvällen och sov så jävla gott! Måste göra det oftare! I love it! 
Men när man har roligare saker att göra så är det lätt att städningen glöms. Jisses vad här ser ut. Ser ut som någon har släppt en bomb.. Men orka? Jag vill inte vara inne och städa, jag vill ut med Bamse, ut och träffa vänner. Beundrar dem som orkar städa hela tiden flera gånger i veckan i stora hus. Jag har en etta och orkar knappt städa den. Men jag får väl ta någon dag och dra igenom ordentligt. Men enda dagen man är ledig denna vecka är ju fredag. Jippii... *not*... 
 
Puss&Kram
/Yasmine
 
 
 
 

Stolt över min kille!

2014-04-30 @ 15:43:57
Min underbara goa Bamse var sååå duktig igår! Han fick topp betyg av veterinären. Han hade även gott ner i vikt. Från 44kg i September till 36kg igår! Härligt! Fin i pälsen tyckte hon också att han var. Blodprovet gick ju jätte bra för Bamse. Mindre bra för mig. Dem fick sticka han två gånger och han pep till lite. Ush och fy va jag blev gnällig där. Som tur var så höllt Rosita i honom. Bamse gick igenom besiktningen galant och provsvaren var hur bra som helst för min pensionär. När man blir gammal så tål man ju heller inte lika mycket som när man är ung. Bamse har klarat sig bra i livet utan vaccination. Men nu tyckte vet. att han skulle ha det. Jag är lite emot att trycka i både människor och djur sånt skit, men när man är äldre har man kanske inte det bästa immunförsvaret, då är det lika bra att vaccinera sig. Hjälper det så är ju det bra... 
Är man duktig hos vet. så får man beröm, och grisöra, och ny säng. Hahaha. Hittade en perfekt säng till Bamse som jag inte kunde låta bli att köpa. Bamse tycker såå mycket om den!! Underbart är det då han ej har tyckt om den andra sängen så jätte mycket. 
 
Jag älskar min Bamse! <3
/Yasmine
 
 
 

Smultronstället...!

2014-04-28 @ 22:23:51
Vilken underbar helg med bästa vännen, henes barn och bror. Underbart att få komma hemifrån bara. Det behövdes verkligen. Vi åkte till Halmstad till Elinas familjs sommarstuga, det så kallade smultronstället! Vädret var kanon så Bamse låg ute i trädgården från morgon till kväll, plus att han fick gå några rundor om dagen. Underbart var det när vi åkta till ett glass ställe, där var en stor skog vi gick igenom. Super fin natur. Nakdelen var väl ormarna man såg lite här och var! Bamse fick även bada en runda i havet, då var han riktigt nöjd! Han var så glad och stutsade rundor på bryggan. Super nöjd med helgen är jag iaf! Tack Elina med familj, och grattis på din dag! <3
 
I morgon är det dags för Bamses veterinär besök. Nervös är jag. Det borde vara Bamse som är nervös? Bamse ska göra en seniorkontroll. I det ingår *Hälsokontroll *Urinanalys *Blodanalys *Kostråd. Hoppas han kommer vara lugn och fin genom hela besöket. Som tur är ska Rosita följa med och hon har ju Luna med sig. 
 
Nu blir det dusch och sängen!
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 

i'm a coward....

2014-04-27 @ 11:37:54
 
 

SkottRädd!

2014-04-19 @ 15:12:00
Igår var det ingen bra dag för Bamse. Inte alls. När vi gick vår runda på morgonen innan jag började jobba så brännde dem av 4-5 skott ganska nära där vi gick. Ingen aning om det var raketer eller va fan som hände. Det jag vet ör att Bamse är livrädd och bara skakar och piper och drar. När vi äntligen kommer hem så kännde sdet itne bra att lämna han hemma när jag vet hur rädd han var. Han skakade fortfarande i kroppen. Så när jag väl kom till jobbet så har jag dem bästa kollegorna som undrar vad som är fel. Förklarar för dem situationen och dem säger åt mig att åka hem och hämta han. Över lycklig gör jag som dem säger. När jag kommer hem bli Bamse super glad. Man ser att hon fortfarande var rädd. Bamse hade en super bra dag på jobbet och mina gamlingar tyckte om han mycket. Tänk vad ett djur kan göra för en äldre människa. Han var jätte duktig och gick med där han skulle och låg där han skulle. Under måltiderna fick han vara på kontoret. Så lugn och fin var han och han trivdes så bra där! Min kille är suveränt duktig! Men efter jobb så var oturen framme igen. Bamse och jag var ute och gick en av hans lång rundor som vi går varje deg! Självklart när vi kommer upp till Laganland så hör vi ett skott nere från Lagan. *!Fan!* Bamse hör detta, vänder och försöker springa andra hållet. Jag fick dra han över bron och hela vägen hem när han försökte springa åt andra hållet! Så jävla jobbig.
Även idag är det jobb. Delad tur. Typiskt att det är är superfint väder ute då. Är iaf ledig i morgon och hoppas på bra väder även då! 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
Bamse låg fint på kontoret på jobbet! 
 
 
 

Atlas!

2014-04-16 @ 13:23:16
Atlas måste man ju också prata om. Det är ju en rolig filur. Även han en valp. En valp som vet hur man provocerar gamle Bamse. Han gjorde detta en gång får någa månader sen vilket resulterrade i att Bamse läxade upp han och bet han i nacken. Allt gick bra. Men Atlas fick nog men för livet och sket ner sig några gånger. Han var efter det jätte rädd för Bamse. Jag tror Bamse kände det och utnytjade det. Morra och skräma han lite extra. Men! På senare dar har killarna blivigt jätte duktiga. Bamse är fortfarande en Bitch ibland när Atlas är för mycket i ansiktet på han. Men nu kan dem gå på promenad tillsammans. Vara i samma lgh tillsammans. Gå kopplade tillsammans! Stora framsteg! Killarna är så duktiga och man bir så glad när man ser dem framstegen. Vem vet, kanske en dag så leker dem tillsammans. 
 
Ta hand om er!
/Yasse
 
 
 

Massa Mys!

2014-04-16 @ 12:23:25
Igår var det Manson mys! Underbara djur. Bamse orkar ju inte med mig så han går och lägger sig när han trötnat på mig. Men än så länge så förstår inte Manson bättre så han kan man mysa ihjäl! Bamse och Manson kommer bra överrens nu. Bamse har slutat att bry sig om han så det är inte så mycket morrande. Ibland skäller han men då blir Manson rädd och går där ifrån, i typ 5min, sen är han på det igen! Valpar! Hahaha! Bamse hade det bra igår. Gick hem till en kompis på f.m och umgicks. Sen under tiden jag var på personalmöte så fick Bamse vara i hans trädgård. Bamse som älskar att vara ute! Så skönt för han! Det är nackdlen med Lgh, när jag är borta måste han vara inne. Hade jag haft hus hade han haft en underbar hundgård att springa rundor i! Men vi trivs Bamse och jag! Min älskade gubbe. Snart ska han på seniorontroll... Nervös är jag! Bamse är frisk som en nötkärna! (Tror jag, hopas jag) Men ändå blir man nervös, och dessa blodprover. Ush! Tänk så gör det ont! Men Rosita följer tack och lov med och har sin Luna med sig! Det lugnar lite. 
Idag har jag tvättstugan!!! Tvätta som fan!!!! Tråkigt det med men det måste ju göras! 
Ta hand om er! 
/Yasmine
 
 
Manson Mys!!!
Bamse och jag har det bra! 
 
 

Fullt ös!

2014-04-12 @ 13:31:51
Fullt ös, hela tiden. Man är alltid igång och gör något. Härligt är det och jag trivs med livet! Älskar mina långa promenader med Bamse och jag älskar min minimala lägenhet! Även om nog grannarna hör precis allt man gör! Hahaha. Men livet är underbart.
Var igår på studiebesök i Skurup, Skåne. Var intressant att få se hur andra jobbar och har det på sina äldreboende. Alla jobbar ju inte lika dant. Många ideer tar man med sig hem och hoppas kunna utveckal dem på sin egen arbetsplats. Men jag trivs underbart på mitt jobb nu! Vi är ett riktigt guld team! 
Nu lyssnar jag på en ljudbok, Min mormor hälsar och säger förlåt. Dem första 4 kapitlena är ju skit roliga! Hoppas hela boken håller igång nu! 
Snart är det mat sen dags att rasta hunden igen! Undra om dessa långa rundorna är för min eller hans skull? Men än så länge klagar han inte. Han ska snart på Seniorkontroll och jag är enormt nervös!!!!! 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
 
RSS 2.0