Arbete..!

2011-08-27 @ 13:20:28
I kväll är det arbete som gäller. Blir även jobb i morgon eftersom att någon blev sjuk och bemmaningen hade ingen att ta inn. Som vanligt. Förstår inte varför vi har det eftersmo att dem aldrig har en vikarie som kan hoppa  in. Men som tur är finns jag och jag var klar med mina uppgifter till skolan så då kan jag hoppa in... "Vad vore världen utan lilla mig?" - Sally

Skolan har gått bra denna veckan och vi har tränat på första hjälpen en hel del. Bland annat Hjärt och Lung räddning, Stabilt sidoläge och hur man använder en hjärt defbrilliator. Det har vatt roligt även om man redan kunde HLR och Stabilt sidoläge.. Sånt man har fått träna på sen man gick i grundskolan. Men det är juh alltid bra med repetion. Fortfarande har vi inte fått vårt schema. Litte jobbigt. Vi skulle ha fått det den 15. Dem säger sedan nya dagar hela tiden som itne stämmer. Nu är det senaste att vi ska få det på måndag. Vi får väll hoppas att det stämmer.

Har tittat på några nya filmer!
*Sanctum - Super bra film om en grupp som blir instängd i en undervattensgrotta. Dem ska försöka ta sig ut genom en outforskade grottan. Dem har gjort filmen riktigt snyggt. Helt klart en film man måste se.
*Scream 4 - Tycker man om scream filmerna ska man se den. Den var varken bra eller dålig så ha inte för höga förväntningar. Va roligt att dem hade fått med dem gammla skådisarna i filmen.
*I am number four - Bra film! Helt klart att man ska se den. Lite action och science fiction kan man väll säga. En kille som har en "gåva" som måste hitta dem andra personerna från somma planet som han.
*Just go with it - Adam Sandler och Jennifer Aniston gör filmen super bra. Den är rolig och allt händer som inte får hända. Adam fångar tjejer genom att lura dem att han e gift. han träffar en tjej som vill träffa hans "fru" innan dem fortsätter dejta. Lögnen blir större och större och bara kaos!
*Black Swan - Med Natalie Portman. Hon spelar en super bra roll. Filmen är väldigt svår att förklara och den är så oväntad. Men helt klart en film man ska se.
*Red riding hood - Vem älskar inte sagan om Rödluvan? Filmen har dem gjort bra och Amanda Seyfried är underbar. Gör en roll, Good girl/Bad girl och hon gör den bra. Lite oförväntat om vem som är vargen. Se filmen!

Älskar filmer! Hahaha.

Nu ska jag titta färdigt på John tucker must die, sedan blir det att gå till jobbet...

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Rödluvan!





Första dagen avklarad.

2011-08-16 @ 14:31:04
Igår hade vi juh första dagen på skolan. Hände inte så mycket. Lärarna pressenterade sig och pratade lite om sig själva. Sedan hade dem upprop och kollade så att alla va där. Vi är typ ca 30 pers eller mer i klassen. Ganska mycket. Men dem hade planer på att dela upp oss i två grupper under vissa lektioner. Vi får se vad som händer. Sedan tog klassen en fika tsm. Tyst va det mest lärarna som pratade även där. Jag verkade även vara yngst i klassen. Vi blev nog alla lite förvånade när vi fick reda på att vi inte skulle vara där förrens på Måndag. En hel vecka senare. Vi hade nog alla trot att vi skulle va där under veckan och lära känna varandra och börja litte smått med pluggandet. Men så blev det inte.
Vi gick juh igenom skolan med och den är gigantisk stor! Asså enormt stor! Hoppas man får kartor av dem på måndag. Det blir även så jag får gå från bussen till skolan för första gången. Hoppas jag hittar. Igår var det juh Rosita som körde mig till skolan, sen en klasskompis som jag har jobbat med på Åbla körde mig till bussen. När jag stod där och vänta på bussen som skulle komma ca 1½ timme senare hörde jag en galning tuta, stana och började baka, mitt i gatan. (Eller ja lite år sidan i gatan). Då var det självklart allas kära galning Rosita! För underbar är hon! Jag åkte med henne, hon och hennes son skulle rasta av hundarna på en öppen plats så dem fick springa av sig. Trötta va dem iaf efteråt. Men tack iaf Rosita! Du är en Ängel! =)

Nu håller jag på att titta på Skilda världar volym 2 som jag lånat av Sara.W...
Ska titta klart och titta igenom lite till i mina skolböker. Det var juh läxan denna veckan att titta igenom skolbökerna!

Ta hand om er nu!
Puss&Kram/Yasse



Skolans entre. Bara en yterst liten del av skolan!

I morgon!

2011-08-14 @ 20:59:02
Japp, i morgon är det dags. Då börjar skolan! Tror inte det blir så mycket att göra första dagen. Tror det blir upprop sen träffa klassen. Tror ej det blir mycket mer. Får hoppas jag får mina böker på måndag eller iaf på tisdag!

Vi har juh även i veckan köpt en ny tv hylla. Är super nöjd. Det blev såå bra! Nu har man lite mer plats för filmerna. Älskar mina filmer! Kaninen tycker om att krypa på nedersta hyllan fast än att hon får ligga på magen och kräla fram. Så smart e hon. Annars så går det juh faktist ganska bra mellan Bynny och Marsvinet.

Nu blir det mer film med älskling innan man ska sova tidigt! =)

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse



Vår nya tv hylla
Tv Hyllan!

Snart börjar det!

2011-08-09 @ 15:49:20

Nu e det inte långt kvar. Jobbar tor och fre med Sedan "slutar" jag. Fick en helg till att jobba helgen efter skolan har börjat. Skolan börjar på Måndag! Härligt. Har idag efter mycket om och men hittat bökerna på internet. Tog tid men det gick. Men lappen dem skickade ut till oss hade både fel namn och fel ISBN nr.
Blev lite besviken. Har en arbetskamrat som gick samma utbildning som jag kommer gå, hon gick ut i majså jag tänkte köpa hennes böker. Men det var fel böker! Asså har dem redan bytat böker? Men någon bok hade kommit ut nu i år för bara någon månad sen. Men det känns bra iaf att jag har fått det gjort. Nu e det bara att räkna ner timmarna tills man börjar.. :P
Nu till skolan börjar så fick jag en ny data av mamma. En jätte fin plus så har man ljud på datan igen... ;) Det har man saknat. Tack iaf mamma! Du är underbar och datan kommer användas väl och flitigt.

Sedan har man även fått ett marsvin. Han heter Darth Vader. Japp konstigt jag vet. Inte jag som döpte han. Har en arbetskamrat som hade två marsvin men hon fick avliva det andra. Då ville hon inte att han skulle va ensam så vi försökte sätta han i samma bur som min Bunny. Det gick överdrivet bra. Var mycket tveksam efterso att hon e så bortskämd, men det gick super bra redan första dagen. Han äter och äter och äter, när han har ätit så äter han lite till och efter det så äter han ännu mer. Har fått lägga sallad uppe på Bunnys hus så att hon också får lite sllad. Darth Vader når inte upp ditt. Haha.

Just nu håller man på och tittar på Skilda världar som gick på tv 1996-2002. Super dåligt men jag älskar det. Man e juh film nörd. Har skaffat en box men sju filmer av "Nightmare on elm street". Underbart! Eftekterna e juh så häftiga på den tiden. En annan film som jag absolut älskade var karate kid. Den nya med Jaden smith och Jackie chan.

Nu ska jag se klart Skilda världar. Snart kommer älskling hem med. =)
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse



Bunny & Darth Vader

RSS 2.0