MonsterDiggare!

2010-10-29 @ 13:19:52
Har ej skrevigt på länge, jag vet. Men nu skriver jag iaf. :P Har inte hänt så mycket sen sist iaf. Förra helgen var jag nere i Hbg. Det var begravning för min mormors syster. Det var jätte fint, men det är juh inte så roligt med begravning. Efter det blev det kaffe och kaka i Påarp. Upptäckte att min släkt är fan stor asså. Har inte reda på hälften av dem. Sedan när vi skulle gå råkade jag komma med en dum kommentar. Morfar frågade mig om jag skulle åka med Sebbe, jag svarade ja. Morfar sa något om hans körning, (alla vet att han kör som en galning), jag svarar, "Ja jag vet jag kanske dör på vägen". Hmm, smart när man har varit på begravning och är på "BegravningsFesten" och komma med en sån kommentar. Men ja, jag är inte särskilt smart alltid. Jag har ofta oturen att komma med duma kommentarer som en sån. Men jaja, jag kom fram levande iaf.
Lördagen åkte min bror, jag och Sara hem till mig här i småland. Vi såg tre av Saw filmerna, och hade allmänt trevligt. Blev till och med Pizza. Tjockisar som vi är.
Sedan åkte dem hem på söndagen. På måndag kväll när jag lägger mig i sängen upptäcker jag att *fan* vi glömde skicka med mammas tv med Sebbe. Minnet är inte som det ska va, men det skyller jag på mamma för minnet har jag fått av henne.
Annars så har veckan varit lugn och vi packar för att åka ner till Hbg denna helgen med. Blir att se resten av Saw filmerna, och kanske så går vi och ser den sista på Bio som har premiär idag, Saw 3D. Woho!


Andra funderingar:
Sedan vet jag inte varför men har tittat på Paradise Hotel på kanal 6 nu på kvällarna. Varför Alex?  Någon som kommer ihåg Trazan och Banane som man tittade på när man var liten. I dem filmerna fans Elaka Arne. Alex och han är jätte lika tycker jag! Sen är han juh så tråkig som man får bli asså, och utseendet behöver vi inte prata om. En kille som inte borde synas i tv iaf.

Nu ska jag packa vidare.
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse





Lekte

2010-10-13 @ 18:11:46
Fotbollen igår. Holland van med 4-1. Haha. Holland bara lekte med Sverige. Sverige är kassa och kommer nog inte gå vidare. Men men.
Ikväll blir det att mysa framför tvn med älskling. Se om man har en bra film man kan se. Vi brukar juh alltid sitta i 30min innan vi har kommit fram till vad vi vill se, så vi borde nog börja välja nu. Haha.
I morgon blir det jobb, 14-21.45. Även på Fredag ska man jobba 7-16. Woho. Skönt att få jobba lite. På söndag är det också jobb, delat tur som är mindre roligt, men det går väl an.

Nu blir det film.
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse





Zlatan

2010-10-12 @ 21:34:38
Vad händer när zlatan springer in i väggen med ståkuk?
Han bryter näsan!!
(Snodde den från Michael) Haha men den e så jävla bra asså!

Efter 4min så blir det 1-0 till Holland. Ok, Sverige har fortfarande en chans. Men sedan efter 36min så blir det 2-0, och Sverige vet inte vad spela fotboll är. Till och med min mamma hade nog gjort det bättre.
Så min kära familj, om inte Sverige vinner detta så kommer ni få höra om detta tills ni går ner i graven av min kära Hollänska sambo!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse





Med dem pengarna han har borde han operera den näsan!

Sverige - Holland

2010-10-12 @ 17:42:52
I kväll spelar Sverige mot Holland. Självklart är min sambo övertygad om att Holland vinner. Laddat upp med Vin, vindruvor, chips, läsk och chillinötter så nu är det bara att börja matchen. :)



Richard var tvungen att hänga upp sin flagga på balkongen.


Min älskling är hemma igen!

2010-10-11 @ 10:47:16
Älskling kom hem igen igår. Såå skönt. Han har bara varit borta över helgen men ändå har jag saknat han! Sen på kvällarna innan man ska sova så har jag gått i 20min och kollat fönster och dörrar. Onödigt jag vet men kan inte sova annars. Då går jag upp mitt i natten bara för att kolla dem igen. Det som var bäst var att jag hade hela sängen helt för mig själv! Såå skönt. Så jag la först Rich täcke, så låg jag på det och hade mitt varma goa dun täcke över mig. Sen hade jag min IPig i sovrummet där jag satte på Ipoden och lyssnade på Enya och bara slappnade av.Skönt med hela sängen för sig själv. :P
Jobbade juh igår så fick inte se han förrens vid typ 21.45. Det blev en hel del prat för han hade en del att berätta. Tydligen hade även Nordman varit på båten. Han hade jag velat se. :(  hehe. Sen var där en del annat att höra. :)
Nu ska jag ta och äta lite.

Ta hand om er.
Puss&Kram/Yasse




Älskling och jag på en knäpp kväll!




Film som man ej kan glömma...

2010-10-08 @ 16:04:48
För ett tag sedan så gick filmen The Guardian på TV4. Har alltid velat se den man alltid missat den på tv eller inte orkat ladda ner den. Men i söndes så fick jag chansen. Spelade in den och såg den idag. Sååå bra film asså! Den hamnar nog bland mina topp filmer. En film om räddningsdykare mitt ute i ingenstans. Beslut man måste ta men inte vill ta. Mod, styrka och vilja. Slutet var till och med kanon! Även om jag brukar tycka att dem flesta filmer har ett slut som suger totalt. Som t.ex. Dear John, skit bra film men så kommer slutet och förstör hela filmen!
(Sen gör även Bryan Adams en jävligt bra låt i The Guardian som heter Never let go).

Ska se om jag hittar en annan film att titta på och dricka mitt Black tower i min ensamhet. Älskling är juh på kryssning så jag är själv hemma hela helgen! Kommer sova gott helt själv i sängen i natt iaf. :P haha

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse




Skit bra film!!!

Det gick snabbt!

2010-10-07 @ 21:10:26
I Fredes så kom dem och hämtade vår tv som skulle in på service för att den dummade sig. Glad blev man inte men jaja. Som tur var så har man en underbar mamma som lånade ut sin ena tv som dem hade i sovrummet till oss. (Dem somnar alltid innan dem hinner se något på den juh) :P Men blev totalt chockad igår när dem ringer från posten och säger att dem har ett paket till oss som dem vill leverera. Både Rich och jag började tänka eftersom att det enda vi väntade på var på tvn. Men men, idag så kom dem och lämnade det och det var vår tv! Lycklig som man blev, tröt som ett svin och lyfta upp en 46" tv för alla trapporna. Önskar man hade hiss. Men det tog asså mindre än en vecka för dem att fixa allt. Vi fick inte ens ett kostnadsförslag. :S Men dem tog nog på sig kostnaderna själv för det blir billigare än att ge oss en ny tv. Men det gör inget, tv funkar igen. Men hade jag vetat att det skulle gå så snabbt så hade vi nog inte lånat mammas tv. Men det värsta var att jag satt i 3 timmar och försökte kopla in boxen. Allt var rätt men tvn hittade inte signalen. Sur blev jag. Rich kommer hem sitter i 20min, sedan hade han fixat det. Dra åt helvete tänkte jag. Man blir lite sur då faktiskt. Men min älskling var iaf duktig! :)

Sedan har man fått ringa till Bemanningen här i Ljungby. Chefen bad mig göra det eftersom att det hade blivit något fel. Varken jag eller en annan tjej har fått våra uppgifter, men dem säger att vi har fått det på sms. Sur och grinig var hon på telefon med och kom med en kommentar "ja men ni ungdomar byta juh nummer hela tiden", hallå? Detta är första gången på typ 5år som jag bytar nr. Dem har juh rätt nummer på lönekontoret? Den andra tjejen har inte bytat nr och har inte heller fått sitt sms? Tänk kärring! Så nu ska vi åka ditt i morgon ist och försöka reda ut det.

Och till sist, min underbara bästa pappa! Ja han har fan hittat en film jag har letat efter i 7år asså. Utan text men vem fan behöver det? Så ska försöka fjäska så att han bränner den och skickar upp den till mig. Vet inte om jag kan vänta tills nästa gång vi åker ner. :P haha. Filmen är Cinderella. En musikal med Whitney Huston, Brandy, Whoopi Goldberg, (eller hur dem stavar sina namn, men ni fattar). Vet inte vad det är med filmen, men jag älskar den asså! :P haha

Nu ska jag ta mig mitt glas vin, trycka ner min feta röv i soffan och inte göra ett skit!
Ta hand om er.

Puss&Kram/Yasse



Nerladdning är bra! haha



RSS 2.0