Email.

2011-04-28 @ 14:43:20
Har fått email från studievägledaren igen. Jag skrev och frågade om när man får reda på om man kommit in el ej. I slutet av Juni! Såååå långt kvar och vill veta nu! Bara hoppas hoppas hoppas på att jag kommer in.
Mobilen har jag juh även fått skicka iväg nu på servis. Hoppas det går snabbt så jag får tebax den igen. Har nu en gammal SonyEriksson som fungerar lite till hälften. Men den får gå så länge.
Har även idag vatt i Ljungby med en kollega och handlat lite. Köpte present till Richard. Alla hans Batman filmer. Så nu lär det väl bli en Batman kväll snart. Men inte i helgen för vi ska till Helsingborg! Fre ska vi även ut till mamma och käka och mysa. Lör ska vi till Bakken! Så roligt det kommer bli kan jag säga!
Upptäkte även idag när vi körde hem från Ljungby att jag e glad att jag inte har körkort. Kom en DANSK lastbil när vi var i rondellen och bara körde ut framför oss. Hadde det vatt jag hade jag fan kört skiten i röven på han! Idiot. Fan lönt att börja gasa som en idiot när han vet att han inte hinner ändå med dubbelt släp och allt. Stanna till rövhål!!!

Nu ska jag ta tvätten.
Ta hand om er.
Puss&Kram/Yasse



Pingvinen e för cool asså! :P

MobilSkit!

2011-04-25 @ 21:25:15
Nu har mobilen bestämmt sig för att börja dumma sig. Inget kan juh flyta på normalt i mitt liv. Nu tror mobilen att jag har hörlurarna i den. Därför hör jag ingen när dem ringer och dem hör inte mig. Psykat. Sitter man med en tandpetare där hörlurarna ska va så luckas man så att "hörlurarna försvinner" Men dem kommer tebax igen. Som när jag pratade med mamma som kom dem och försvann så det hackade väldigt mycket. Sen har den blvigt seg!
Men men Får ringa i morgon och se vad dem vill göra med den.

Det har blivigt grillning 3 gånger denna lång helg! Härligt och super gott. Vädret har vatt super bra! Hoppas det håller i sig. Får se vad som händer i veckan om det blir något jobb eller inte. Sen blir det att man går på sitt vikariat nästa vecka.
Nu blir det iaf tv och lugn och ro.

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse



I'm alive

2011-04-24 @ 13:57:14
Ojj ojj. Det var längesen! Men inget har funkat som det ska senaste tiden. Datan har dummat sig så vi har fått formatera om hela skiten. Innan vi gjorde det glömde jag att försöka rädda våran musik. Vi förlorade ALLT. Trodde jag skulle gråta. Vi hade super mycket musik och specielt min Enya försvann. Richard hade juh vatt smart. Hans Hard Dance Mania hade han sparat på den externa hårddisken, och vol 20&21 hade han på mobilen. Så han har all sin musik förutom vol.8. Hahaha. Lite skadaglad får man va. Typ en vecka innan datan dummade sig tog jag mina musik skivor och la in på datan och sedan slängde. Inte så smart. Mest gammal musik men ändå. Men efter mycket om och men så fick vi igång datan. Men inget ljud över huvud taget. Nu har vi gett upp det och skiter fullständigt i ljudet för tillfället.



Sedan har man juh jobbat så mycket så jag har varken hunnit eller orkat blogga. Jag jobbade super mycket en period. 6dagar sen blev jag sjuk i 3dagar, hinner knapt bli frisk och jobbade 6 dagar till, ledig en dag sendan jobbade 6 dagar till. Men det gick an. Nu har jag även fått ett vikariat. Bara på 4 månader men det är mitt första vikariat! Så överlycklig är jag. Så jag börjar den 2 maj på mitt vik. Sedan blir man nog lagon klar till att man börjar skolan om man nu kommer in. Vilket jag verkligen hoppas. Har skrevit till studie vägledaren igen och kollat får väl svar i veckan som kommer. Men det är iaf skönt att ha jobb fram tills dess.




Man märker juh även att sommaren är på väg. I fredes satt vi på balkongen runt grillen till säkert 23.00 på kvällen. Vet att man inte får grilla på balkongen, men och? Va fan grannarna grillar dem med så dem kan juh inte klaga iaf. Brandfara? Hela vår balkong är juh bara betong det kan inte brinna vad jag vet iaf. Så det skiter vi i och har köpt en mini grill. Vem vet, kanske i sommar blir det till och med ett sommardopp i havet. Om det är tillräkligt varmt! Jag är ganska kräsen när det gäller att bada i allt utom badkaret! Jag må vara en fisk i mitt stjärntecken men en fisk i vattnet e jag verkligen inte! Ner snabbt och upp snabbare!
Bunny har även börjat komma ut på balkongen efter mycket om och men. Hon gär lite konstigt där. Hon typ lägger sig ner och krälar fram. Men det har blivigt bättre. Hon lär sig nog att balkongen inte kommer rasa ner.




Nu har även jag och Richard sett färdigt alla säsongerna av Prison Break. Såå bra! Vi har filmen kvar sen va det klart. Undra vad vi ska se sen?  Förslag? Vi hittar nog något sådan filmnördar vi e! Om inte annar så kan jag se Prison Break igen för Whenwhort miller som har huvudrollen är inte ful att titta på!!!

Nu ska man göra ve sig. Blir grillning i kväll hos grannen! Ska försöka blogga i veckan med!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse



Titta och njut!


RSS 2.0