Alldeles för längesen!

2012-01-07 @ 22:22:37
Ja det var längesen man skrev. Sorry! Men det har inte hänt så mycket. Jag klarade första terminen i skolan, vilket kändes underbart! Nu är det bara två terminer kvar. Fick i veckan mina böker och jag bara längtar tills man börjar. Konstigt att längta till skolan jag vet. Denna terminen har vi skolan 4 dagar i veckan ist för 3. Plus en lång sovmorgon på måndagen. Men eftersom att bussarna inte går som dem ska från Lagan så får man ändå vänta i skolan två timmar innan man börjar. Mindre roligt. Men det får väl gå.

Under julen kom Richards föräldrar hit. Deras första besök till Sverige. Richard var den enda som kunde Holländska så han fick bli en tolk när vi inte förstod varrandras engelska. Vi var hos oss första dagen den 23. Men sedan åkte vi ner till mamma på julafton, med ett snabbt besök hos pappa. Det blev min flykt så att jag slapp fixa julmat och allt det där konstiga man ska äta på julen. Mamma hade juh allt och kunde laga allt. Holländarna hade det mycket trevligt och trivdes super. Så det kändes skönt.

Nyår var vi hemma eftersom att jag jobbade hela helgen. Bara kvällarna så man kunde ändå ta en grogg till kvällen och gå och sova vid 2-3 tiden. Det roliga var att vi bara var typ 4 pers här och det var itne meningen att vi skulle ha superfest i lägenheten. Men när grannen kom upp så kom nog alla hennes gäster upp oxå efter hand som dem kom. Så vi hade jätte mycket folk till slut som man itne kännde. På köpet till det fick jag grogg i min IPod, men annars gick det bra! Vi gick ut och skulle skjuta raketer men det är en satans raket som inte flög. Den exploderade på marken. Som tur var fattade alla att den inte skulle flyga så dem börja springa, alla mådde bra men med lite tjutande i örona.

För övrigt har det itne hänt något. Jobbat lite nu under jul ledigheten. Man börjar skolan igen den 16. Jag har vatt i Växjö och fått mina papper och en full utredning om min Dyslexi. Käns skönt att man äntligen har det på papper. Sedan har man även fått en katt. Så man trycker i sig med. för att kunna överleva henne. Hon e så söt och man kan inte låta henne vara även om jag inte tåler henne.

Fick av min bror och Sara säsongerna av Klovn. En dansk serie. den är såå pinsam att man nästan mår dåligt. Men den är skit rolig och till och med Richard tyckr om den. Men sedan talade mamma om för mig att det även finns en film. Den filmen gick på Viasat nu i veckan så vi såg den. Asså att dem får göra filmen fattar jag inte! Men dem är såå enormt korkade att dem blir roliga!


Nu ska jag titta tv slöa och tjocka mig! =)
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Richard och hans föräldrar.
Min godingSå här sover hon... Klovn the movie! Se den!


RSS 2.0