Gekås!

2014-03-29 @ 14:08:08
Då har man varit på Gekås i Ullared. Det var överdrivet längesen jag var där. Pappa skrev till mig att jag skulle hålla lite i pengarna. Han skulle nog varit med och dragit mig i örat! Hahaha. Som tur var hade jag fört över pengar till sparkontot, och jag hade glömt iPaden hemma. Så som tur var kunde jag inte föra över pengar när jag stod där. Där är ju så mycket smått och gott överallt! Men jag tycker inte om allt folk som är där! Jag har blivit lite folkskygg sen jag flyttade ut här på landet! Hahaha. 
 
Köpte iaf nya Tub Sjalar! Med färg!! 
 
Ramar köpte jag med så att Bamse får hänga så vackert på vägen! 
 
Bamse verkar glad även han! Han fick ju både grisöron och leversnittar! 
 
Idag när jag vaknade upp var det underbart. Solen sken in och jag mår super bra. Måste köpa en mörkläggningsgardiin! Men jag hoppade in i duschen och gjorde ve mig. I detta vädret så ska man bara ut. Selade på Bamse och vi gick ut till golfbanan. Så lycklig hund! Vi gick i två timmar och Bamse var hel nöjd! Det är helt underbart med hund så man får komma ut. Man kan ju gå i flera timmar! Sååå härligt!! Snart är det dags för en runda till! 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
 Jag mår bra nu! Jag är lycklig nu! 
 
 

 
 
 
 
 

Jag vill inte...!

2014-03-25 @ 20:37:41
Jag vill verkligen inte detta nu. I ca 2 dagar har jag haft små ont i haksen. Inget att gnälla över. Men idag har jag mått sämre. Haft ont i bihålorna, ont i halsen, ont i huvud och seg i kroppen. Så jävla tråkigt! Skulle igentligen ha delad tur idag. Men fick sjukskriva mig nu på kvällen. Gick hem och gick en runda med Bamse, för sjuk eller ej, han måste ju ut ändå! Men efter rundan mådde jag sämre och halsen kändes trögare! Så jag gjorde det man ska göra. Jag bytte om till pyjamas och la mig under filten och somnade! Skönt att sova tyckte jag. Tills jag vaknade. För då mådde jag fan sämre! Är det inte meningen att man ska må bättre när man sovigt en stund?? Usch, jag vill verkligen inte bli sjuk. Jag ska ju till Ullared på fredag! Innan dess ska jag fan må som en jävla prinsessa! Nu blir det nog lite Ben&Jerrys. Dem två bästa männen i mitt liv. Specielt idag. För ställa sig och laga mat det orkar jag verkligen inte nu!! Bamse måste också gå sin sista runda men vädret är ju verkligen inte det roligaste. Regn och rusk! På med regnkläder och gå runt huset!
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
 

JobbHelg!

2014-03-22 @ 22:08:21
 
 
Då var denna lördagen avklarad. I morgon är det en delad tur som gäller. 7-13.15 - 16.45-21.30. Inte det roligaste en helg men det måste göras! HAr även upptäckt att min hund är inte morgonpigg över huvud taget!! HAn ligger och tittar med ett öga för att hålla koll på var jag är, samtidigt tror han att jag inte vet att han är vaken. Efter mycket om och men så kommer han äntligen. Väl ute på promenad så ska han gå 2 meter bakom mig! Roligt! Då han börjar gå 3 meter framför är när han ser porten. Lite rolig är han allt! Men det lär bli samma visa i morgon när han ska ut. 
Men igår han jag iaf få pussa på valp innan jobbet!! Jag får passa på nu innan han trötnar på mig! Bamse får jag pussa och krama i max 1min, sen trötnar han och går sin väg. 
Men nu blir det dusch och sen kommer jag sova som en gris!!! 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
Kolla dem underbara ögonen! <3
 
Han kanske redan har trötnat på mig?? :P 
 
 
 
 

Fredag!!!

2014-03-21 @ 08:34:29
Idag är det ju den underbara fredagen! Den fredagen som är början på en hel arbetshelg! Som tur är har man super bra kollegor så man kan hoppas tiden går snabbt! Men innan jobb idag så ska Bamse och jag träffa Valp, med Husse. Mys pys!! Synd bara att vädret inte är lite bättre! Men nu när man är hundägare så är man nog van vid alla väder, men vissa väder är ju roligar än andra!
Nu blir det frukost! 
/Yasmine
 
 
 
 
 

I See Fire..!

2014-03-20 @ 12:11:01
Jag har fastnat för denna underbara låt! Den går varm i hörlurarna! Synd är det ju att jag inte har sett filmen som hör till! Men jag vill ju helst inte se den på datan. Vill se den på tv. Får se hur länge jag kan hålla mig. Snart ser jag den på DreamFilm! Hahaha. Nördig man kan vara! 
Men iaf så har man precis varit ute en lång runda med Bamse! Underbart väder är det med! Bamse älskar det, och eftersom att man är ledig idag så hinner man med en lång runda till! Men först ska det ätas, städas och tvättas! Ska även bort en runda till Elina! Håller på att lyssna på sagan om ringen på ljudbok med. Förhoppningsvis blir man klar med första boken idag så man kan börja med nästa! Tar ju ändå en stund att städa så man hinner lyssna en bit! 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
 
 

Deklarera!

2014-03-19 @ 22:55:36
Underbart! Nu kan man logga in på skatteverket och kolla sin deklaration. Härligt säger jag! Prisa Skatteåterbäring! Man kan ju hoppar det stämmer någorlunda. Förra året förändrades det ju efte hand men så stor skillnad blir det nog inte! 
Nu ska man sova som en gris! Jobbat kvällen, så det blev en sen runda med Bamse. Men han var nöjd ändå. Han är så mysig nu när man kommer hem från jobb och vill gärna kela en liten stund. Men inte för länge! Då trötnar han på mig och går iväg. Men helt underbar är han min gammle gubbe! <3
 
God natt!
//Yasmine
 
 
 

Jaktia = Fattig

2014-03-18 @ 19:36:27
Föreläsning på Jaktia om hundmat. Det var bra, men min senior kille få nog behålla sitt foder. Men det lär ändå bli nudlar restan av månaden! Inte lätt att vara fattig. Tur är så har man mat i frysen och Bamse har mat! Vi överlever! 
/Yasmine
 
 

En vanlig tisdag!

2014-03-18 @ 16:12:51
Idag har man jobbat! Som vanligt! Som tur är så trivs man ju faktist på sitt jobb, även om man ibland önskar att man var lite långledig! Idag hade vi ju även APT. Det mötat kan ju bli lite tråkigt. För jag har problem att sitta stilla. Jag har nog problem att att hålla käften med, för jag sticker in kommentarer till grannen hela tiden! Men men, nu är det över och snart är det dags att gå med Bamse på hans tisdagsrunda med Lagans hundpromenader. Blir lite tidigare idag eftersom att vi ska vara på Jaktia 18.00! Det är hundkväll där idag, vilket innebär representanter från något hundfoder och Agria om jag fattade rätt. 
Bamse har ju haft roligt iaf när jag var på jobb. Hade tre pappkassar med kläder i hallen som jag ej har hunnit packa upp. Men som tur är så har nu Bamse packat upp dem! Tack Bamse! Kläder överallt! Måste hita någon aktivitetsleksak till han som håller länge! Men frågan är vad...
//Yasmine
 
 
 
 

God Natt!

2014-03-17 @ 21:36:45
Med denna låten säger jag god natt!
Jag mår som en prinsessa! 
 
 

Syster Sol kan sin sak...!

2014-03-17 @ 21:34:10
När jag inte var bredvid var det som jag inte fanns, då kunde du vara nöjd i nån annan famn!
-Isabel "Syster Sol" Sandblom
 
 
Tack för dina ord Syrran! 
 

ValpSjukan!

2014-03-17 @ 17:45:44
ValpSjukan har kommit. Så otroligt söt. Så otroligt söta ögon och så otoligt charmig! Vem kan inte älska trollet!? En kompis har skaffat en liten underbar RottisValp! Så otroligt underbar! Så mjuk och len i pälsen, man vill inte släppa han! Idag fick han träffa Bamse. Efter att Manson, (som valpen heter), både nafsat Bamse i bakbenat och jagat Bamses svans så är han inte jätte poppis av Bamse. Men det gick bra! Bamse är faktist super duktig, men att ha en stutsande valp i ansiktet när man själv räknas som antik är ju inte jätte roligt! Men jag hoppas verkligen att dem två kan bli super bra kompisar! Manson kommer ha den bästa uppväxen mitt ute på landet med en underbar Husse! =) 
 
//Yasmine
 
Testa säga Nej till dem ögonen! 
 

The Break Up!

2014-03-17 @ 17:36:26
Nu har man äntligen fått igång internet m.m! Man överlever ju utan men på kvällskvisten kan det bli ganska tråkigt. Plus så behövs det för att betala räkningar m.m. Så efter mycket om och men och misstag av Felia, (Telia), så funkar det nu. Nu får man bara hopas det håller i sig med. 
 
Som nu alla vet så har jag och R delat på oss. Det var ett gemensamt beslut och det var helt klart rätt beslut för oss båda. Jag har inte mått så här bra som jag gör nu på länge! Jag fick en lägenhet snabbt efter vårt beslut och jag fick flyttat ut snabbt. Flytten har för det mesta gått bra. Man har ju haft några dispyter, men vem har inte det. R och jag har ej haft ett ett bråkigt förhållande. Men det var inte heller bra. Vi pratade inte med varandra sista tiden, och vi gick hela tiden om varandra. Vi försökte nästan undvika varandra till slut kändes det som. Vi har försökt länge att hålla ihop det, men det gick helt enkelt inte. Vi mår bättre utan varandra. Det visade han ju snabbt genom att två dagar senare, vissa för alla att han har ny flickvän. Grattis! Folk skrev till mig och undrade vad som hände och hur jag mår. Jag mår skit bra! Jag la ihop ett och ett, precis som alla andra. Jag fick höra från hans vänner och andra att han träffat henne innan det var slut med mig och R. Grattis. Hoppas ni blir lyckliga tsm. MEN! Var fan man nog att erkänna att du var otrogen! Sen tycker jag det är vidrigt att vara otrogen. Ta hand om det förhållandet man har innan man håller på med andra. 
Men nu är det gjort. Jag trivs super bra med min minimala etta på loftet! Bamse mår toppen och jag lever livet! Efter 6års förhållande kan jag äntligen göra precis som jag vill. Lägga pengarna på vad jag vill och jag mår hur jävla bra som helst! Jag har dem bästa vänner som finns och jut nu även det bästa sexlivet som finns! ;) 
Allt går bra för mig nu och livet flyter på! 
 
Jag komemr fortsätta må så jävla bra jag kan. Jag kommer leka runder så jävla mycket jag kan. Jag kommer leva livet tills den dagen den rätta kommer för mig! Men tills dess kommer kondomer flöda och leenden glöda! ;)
 
Ta hand om er!
//Yasmine
 
Min Lgh! Minimal men underbar! <3
 
Använd skydd!! ;)
 
 
RSS 2.0