Flytt packning!

2012-05-30 @ 22:55:19
Nu är det snart dags! Vi ska flytta! På Fredag sker det! Känns så jävla bra! Har vatt mycket att packa och det är mycket kvar! Tänk att man har så här mycket skit! Men det var faktist konstigt att se sina underbara filmer nerpackade i en påse. Hmmm, dem är det första som ska åka upp när vi flyttar.

För övrigt är skolan snart slut! Så enormt skönt. Vi har skrevit alla provena nu! Vi har ett arbete kvar i Geriatriken som vi inte har fått än, ??? Hoppas vi får det i morgon annars vet jag inte hur vi ska hinna med det!

Nu är jag enormt tröt. Har gårr en runda med Elnina idag, det brukar ta 1timme men för oss tog det 1½ timme. Så det var en härlig morgon promenad. Sen har jag packat ännu mer. I kväll var jag ävenoch tränade. Så nu ska jag ta en snabb dusch sen kasta mig i sängen. Har en kännsla av att jag kommer somna gott. Specielt efter groggen för den var ganska stark i kväll! Tur det bara blir en! ;)

Saknar mina telefonsamtal från min underbara Sara! Men hon kommer snart hem från Kreta!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Träningsvärk!

2012-05-08 @ 17:08:30

Efter gårdagens träning har jag idag träningsvärk! Så går det när man inte tränar på ett tag. Först va jag sjuk, sen var jag i HBG. Sen var passen flyttade och inställda. Men nu är man igång igen! Blir två pass idag, Step up och Pump! Kommer kännas gött i kroppen i kväll. Sova som en gris! Tur är att man är ledig i morgon! Men det blir till att plugga! På torsdag har vi prov i Geriatriken, och på e.m har vi prov och ska ta Insulinkörkort! Härligt! Men skönt att bli av med det och få det gjort!

Nu ska jag göra ve mig för träningen
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

En bra dag!

2012-05-07 @ 16:54:49
Idag har dagen varit ganska bra. Jag fick gå upp tidigare än jag ville för att lyckas skriva klart ett arbete. Men jag blev klar och skickade in det innan skolan började! Väl i skolan skulle vi redovisa fördjupningsarbetet i Psykologi. Mindre roligt, men ett måste. Men jag tog mig igenom det med. Sen hamnade jag brevid Frida, Madde och Linda i klassrummet. Big Mistake. Frida skulle sluta skratta och vara glad, då blev hon en Bitterfitta.. Men det ändrades när läraren sa att hon fick le och vara glad! Då blev det skoj, Linda fick damp och blev bitterfitta i stället och jag skrattade mig igenom hela lektionen medans Frida och Linda kastade ord. Den enda som var normal det var nog Madde. Grattis Madde! Efter lektionen tog dem hand och blev vänner igen. Lite bittra båda två fortfarande! Men roligt va det i alla fall. Ibland behöver man knäppgökar runt om kring sig! Hahahaha...

Annars har det inte hänt såå mycket på senaste tiden. Pappa blev glad för sin pressent han fick när vi var nere. Välkommen in i 2000-talet pappa! Glad blev han, för han kan se texten på tvn på avstånd nu! Richard och jag blev också glada för nu slipper vi sitta 1meter från tvn och anstränga oss för att se vad där står. Inte lätt att ha en gammal tv på typ 25", men den var lika tjock som en 46"!

I kväll blir det träning igen! Härligt!!!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Frida S Linda W
Frida & Linda blev tillslut glada igen!
RSS 2.0