Jag vet inte!

2012-12-23 @ 00:00:57

Just nu vet jag inte vad som är rätt eller fel. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska känna. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Jag vet inget längre.

Jag vet att jag älskar min familj mer än något annat. Jag vet att jag älskar min bästa vän Sara. Men vad händer sen...? Hur ska man räcka till? Trodde jag skulle må bättre, trodde jag skulle må underbart nu när skolan äntligen är slut och jag kan slappna av. Men känslorna blir större och växer och växer. Jag vet snart inte hur jag ska hantera det. Jag vet inte, jag vet inte!

Betyg!

2012-12-21 @ 15:11:45

Idag har vi hämtat betygen! :D Så lycklig! Jag är inget Geni men jag var i alla fall godkänd i alla ämnen! Jag är UNDERSKÖTERSKA! Aldrig mer ska jag sitta vid en skolbänk! (Jag vet att jag sa det efter gymnasiet med!)
Nu sitter jag på bussen på väg ner till familjen i Skåne! I Skåne stannar jag till nästa år!

God jul och gott nytt år!
Puss&Kram/Yasse

Avslutning!

2012-12-19 @ 18:53:04

Igår hade vi äntligen vår avslutning! Så skönt! Det var jätte trevligt men man kommer ju faktiskt sakna en del av klassen! Nu ska man tillbaka till arbetslivet, men först tar jag semester! På fredag åker jag ner till Helsingborg, och har jag tur så får jag med mig mina betyg! Dem får vi hämta på fredag.

Nu ska man träna i 75min! Skönt ska det bli!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Helsingborg

2012-12-15 @ 09:45:21

I går kväll kom man ner till Helsingborg, och nu sitter man hos pappa och tittar film. Åter igen vaknade man tidigt och var pigg. Det är väl bra på sitt sätt men det hade varit skönt att sova länge! Igår blev det i alla fall god mat och mycket prat med pappa. Det brukar bli det när jag kommer ner, skönt att prata av sig lite! Nu funderar jag på att ta en PW, men det är extremt kallt och det blåser ganska bra i Helsingborg, (vilket det alltid gör). Vi får se om det blir senare. Nu ska jag se klart filmen sen ska jag hälla vatten över pappa så han vaknar! Det måste ju vara underbart när barnen kommer ner och hälsar på!

Btw, min kusse är bäst! Till förra vinter stickade hon strumpor till mig! Dem är så underbart varma och goa! Dem räddar mina fötter på nätterna! Tack Linda!!

Denna dagen....

2012-12-14 @ 12:07:50

Denna dagen började ju inte som jag ville. Min plan var att sova till 13.00! Det var så länge sen man fick göra det. Men istället vaknade man 8.00. Då blev jag inte glad. Vaknade utvilad och pigg men ändå, det förstörde min plan. Så jag låg kvar i sängen och lyssnade musik till kl 11.00. Sen gav jag upp. Nu tittar man på sista avsnittet av The Walking Dead säsong 2. Sen blir det att packa till helgen och plocka i ordning lite här hemma!

Man klarade sig igenom Lucian med igår. Det var sista gången jag gick upp för att se det. Vilket skit. Det var bara små ungar och 90% av dem höll på att somna och stod och gäspa som aldrig förr! Sen det här nya idioti diskussionerna som har kommit om både pepparkaksgubbar och stjärngossar. För fan ge er! Det är våra traditioner! Vem tar illa vid sig? Ibland undrar man om det inte bara är Svenskar som handlar i förebyggande syfte, vilket i detta fallet inte är bra! Om vi kommer till ett annat land ska vi ändra på deras traditioner då? Då hade dem fan skickat ut oss. Men vi ska anpassa oss efter allt och alla! Är det inte dem som kommer till oss som ska anpassa sig? Jag blir så tröt på skiten! Tur jag inte har barn för jag hade klätt ut den till en pepparkaksgubbe och sprungit igenom stan samtidigt som vi sjöng "tre gubbar från pepparkakeland!"!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Sista samtalet!

2012-12-13 @ 18:41:12

Idag var det sista samtalet med lärarna. Hade betygs samtal! Så nu är man helt 100% säker på att man har klarat alla kurserna! Så härligt det är! Skönt att bara få släppa allting och bry sig om sig själv lite! Sista dagen i skolan är på tisdag. Men få är det bara avslutning så då dricker vi kaffe och säger hej då. Kommer sakna många i klassen!

Till helgen åker vi ner och firar min styvfar som fyllt 50år! Hemskt vad alla blir gamla! Nu ska jag se något avsnitt till av The walking Dead, man blir nog klar innan helgen kan man hoppas! :)

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Ledig!

2012-12-12 @ 11:52:22

Idag är det onsdag, och då är man ledig! Så skönt! Så jag håller på att tvätta och tittar på The walking dead. Skönt att bara slappa för en gångs skull. Fick reda på att jag klarade det sista provet i skolan. Vilket innebär att man nu är undersköterska. Den 21/12 är det officiellt, då är betygen satta och man kan hämta dem. Så skönt det ska bli. Äntligen är man klar med kämpandet och kan kalla sig för undersköterska. Man har kämpat i 1 1/2 år men nu är man klar! Den 21/12 tar jag ledigt och åker ber till familjen i Skåne och där stannar jag till nästa år.

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

RSS 2.0