Mycket att göra...

2011-09-30 @ 20:04:13
Mycket att göra nu. Nästa vecka har vi 3 prov så det gäller att läsa. Har läst lite idag, ska läsa på söndag plus lite i morgon om man hinner. Vi ska med grannarna, (arbetskamrat), och hjälpa dem med båten. Dem har köpt en "båt" som dem ska renovera och bygga upp till en riktig båt och jag tror att hon kommer bli riktigt fin när hon är klar! Nu bygger dem ett tält, eller ett garage vill jag ha det till, över båten så att dem kan jobba med henne även i vinter. Det lär juh ta några år innan hon är klar.

Sedan har man även letat över allt efter en prudukt nykel till Microsoft office world. Men utan resultat. Så jag har laddat ner Open office ist som är gratis och ser ut precis lika dant som Microsoft office 2003. Så man får väll använda det så länge. Har fått en kurs av pappa hur jag ska spara dokumenten så att mina lärare kan öppna dem. Men att köpa Microsoft office Hem och studen, (där e 4 program, word, powerpoint, exel och onenote), kostar 1285kr. Dem pengarna lägger jag inte på det och jag har dem inte heller. Men det var tydligen inte bara jag som hade samma problem i klassen så det känns juh bra iaf! =) Så det blir att sätta sig ner och skriva arbeter som läraren vill ha in på måndag med.

Just nu sitter min pappa, Jens och Jossi på The Tivoli och ska se General knas och syster sol. Jag hade med velat se dem!!!! Så lite avis e man! Men medans dem är där sitter jag här hemma i soffan under min varma goa filt och är förkyld! Ha slå det ni! Förstår inte hur mycket snor en människa kan produsera igentligen.

Två "nya" filmer:
*Rio - Varken bra eller dålig film. Lite seg och den har sina stunder. Inget jag skulle köpa! Handlar om en fågel som dem ska försöka para med en annan men fåglarna lyckas rymma. Handlar om deras överlevnad och om hur ägaren försöker få tillbaka sin fågel.
*I rymden finns inga kännslor - Hahaha. Jag tyckte den var skit rolig. Handlar om en kille som har aspberger. Han försöker hitta en ny tjej till sin bror. Helt klart att se den! Den e skit bra! :P

Nu ska jag se när min sambo  spelar Fifa och kanske plugga lite till. =)
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse



Min sambo luktar apa.

2011-09-07 @ 21:29:06
Jag förstår inte män! Hur fan kan man lukta som ett ruttet lik när man fiser? Det gör min sambo! Ibland får han till och med gå ut ur rummet själ! Fan sök läkarhjälp för det är inte normalt att lukta så illa! Urk! (Pappa du luktar också lik)

Men iaf så går det bra i skolan! Har skrevit mitt första prov i tisdes. Gick nog sådär. Första provet på länge så man var juh nervös. Men vi får svar i morgon på hur det gick. Så det är bara att hoppas tills dess.. Men vi har iaf bra lärare. Det är mycket att läsa men känns som att man får in allt i huet ändå.. :P

Va i helgen i Helsingborg. Sebbe och Sara hade inflyttningsfest och jag e fortfarande skit avis på hennes utsikt. Hade lätt tagit den lägenheten om det hade vatt en tvåa.. :P But i love it! Va härligt att träffa bästaste Sara igen iaf. Min store bror är en ängel! Han har lyckats fixa bil och släp så att han kan köra upp hit på fredag med vår soffa! Härligt. Då ska den vi har nu skrotas!!! Jag vill elda upp den men det tillåter inte Rich. Tråkigt!

Annars har det inte hänt så mycket just nu. Var på jobbet och hälsade på! Härligt att se mina tanter igen! Saknar dem och personalen! MAn har juh inte kommit in i bemanningen än så det blir juh typ inget arbete alls. Men pratade med Chefen idag så hon skulle ringa om dem inte hade folk! Så man får hoppas att hon ringer!

Två filmer till man har sett. En ny och en lite äldre.
*Water for elephants - Love it! Jag vill ha en elefant men Richard sa nej. Tråkig som han är. Handlar om en kille som hoppas på ett tåg mitt i natten som vissar sig vara ett cirkuståg. Han blir kär i diriktörns fru och det slutar itne bra! Men i filmen kommer det in en underbart fin elefant!. När hon e ledssen får hon whisky att drika.. :P Jag bara älskade denna filmen och kommer se den många gånger till!
*The tourist - Johnny Depp gör åter igen en super roll. HAn speler en oskyldig man som hammnar i kontakt med en kvinna som försöker träffa sin efterlyssta pojkvänn. Polisen och gansktrar tror att den oskyldiga mannen är den skyldiga mannen.

Nu ska man byta sängkläder, sedan ta en lång härlig dusch. Sen ska man bara kryppa ner i den underbara sängen och sova som en riktig gris!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse







RSS 2.0