Lek och skoj!

2013-12-21 @ 15:51:23
Igår blev det en lång runda runt golfbanan på morgonen. Rosita ängde med och hade sina två tjejer, Luna och MIrra med sig. Super trevligt. Det är så skönt när man kan släppa hundarna och dem kan springa runder för sig själva. Bamse fick något lekdamp under rundan. Han struntade i Luna och Mirra det mesta av rundan. Sen rätt vad det var så började han jaga dem och springa runder och leka. Super härligt att se. Han skäller en del fortfarande, man han vet ju inte riktigt hur han ska göra och bete sig verkar det som. Men är överlycklig att han börjar leka med dem andra hundarna! Bamse gör framsteg varje dag käns det som nu! 
Idag har jag även oljat in skrindan. Hoppas vintern är över snabbt så att man kan ut och köra den snart! 
Bamse och R åkte idag till brodern! Så nu är man själv hemma till ons el tor. Jag ska ju ändå jobba som en galning, men det kommer nog vara lite tomt här. Men sängen har jag för mig själv så jag kan leka flygplan! Såå skönt! 
 
God jul på er alla! =) 
 
/Yasmine
 
 

Inkallning!

2013-12-07 @ 22:09:54
Min super duktiga Bamse blir bara bättre och bättre! Upptäckte för ett tag sen att Bamse reagerar på visselpipa. Var super roligt att se så det blev att gå hem och rota fram sina gammla visselpipa man fick på studenten. Äntligen kom den till nytta. Bamse blir bara bättre och ättre när man visslar. Nu vet han ju också att varje gång han kommer får han godis, och när man använder visslan är det extra gott godis. Men det är härligt att hitta något som funkar på han nu. Nu gäller det bara att hålla igång det och träna som bara den! 
Nu har även skrindan kommit. Men med vår vanliga otur så kom stormen Sven och hälsa på så det sket sig med att gå ut och testa den innan snön kom. Nu får vi vänta till nästa år! Men den är säkert lika bra då som nu. 
Nu ska man göra ve sig och kasta sig i säng. Jobba i morgon igen. 
 
/Yasmine
 
 
 
RSS 2.0