Jag ska komma in!!!

2011-01-22 @ 19:38:33
Annat som har hänt sen vi kom hem? Jag har fått jobbat en del. Fast igår fick jag jobba från 7-13.30. Sedan hade någon blivit sjuk så jag fick även ta kvällspasset. Mina fötter gör såå ont. Jag har nog inte riktigt rätt skor. Sommarjobb är juh till och med fixat verkar det som. Jag ska bara bestämma mig på vilken avdelning jag vill vara på. Den ena avdelningen har två perioder på 80% och den andra är på två perioder 100%. Tror jag tar 100%. Måste bara kolla när dem perioderna slutar. För i Augusti startar en kurs på heltid till undersköterska på Sunnebo. Jag ska fan komma in på den! Gör jag inte det blir jag enormt sur! Ska skicka in 100 ansökningar så att dem fattar att jag vill komma in! Ska skicka in så mycket papper som möjligt som t.ex. personligt brev, betyg, tjänstgöringsrapport m.m. Jag ska bara komma in!

Redan slutet av Januari månad. Bara en månad kvar tills man fyller år. Tiden går för fort. Jag får fortfarande tänka efter om jag är 20 el 21 år när någon frågar och nu blir man 22. Gammal kärring för fan. Hahaha. Men och andra sidan så fyller mina föräldrar 50år nästa år.

Pappa har förresten skaffat en blogg! ---> Hellsingborg! <---

Annars. Min One tree hill box säsong 6 som jag köpte tittade jag färdigt på ganska snabbt tyvärr. Men pappa kom som en räddare i nöden och gav mig en annan säsong. Serie som heter True blood. Med våran egna svenska Alexander Skarsgård. Såg färdigt 2 säsonger på 3-4 dagar. En serie som nog är värd att köpa på box. Men det var för löjligt när skådespelarna som är amerikanare skulle prata svenska. Fy fan va det låter löjligt! Hahahaha. Men när man åker ner till Helsingborg nästa gång så ska jag låna säsong 3 av pappa med. Ska se om man kan hitta en annan serie man kan börja titta på. Har sett några avsnitt på Glee på tv. Verkar också super bra! Men vill juh börja då att se det från säsong 1.
Min andra serie jag såg typ 1 säsongen, sedan bytade dem tid och jag kunde inte fortsätta se det, är The secret life of amerikan teenager. Men den finns inte i Sverige på box. Så jag får väl se om jag kan be pappa fixa fram den. Hehehe. <3
Mina serier och filmer är som ett beroende framkallat medel för mig! Jag bara älskar det!


Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse





Ojj...

2011-01-22 @ 19:10:01
Ojj va jag är dålig på att skriva här igentligen. Har bara inte orkat. Men men. Nu skriver jag iaf. Som sagt så var vi i Holland över nyår blev det. Super trevligt hade vi det hos Britt-Marie och vi åkte in till Amsterdam! Jag var så lycklig. Var som ett barn när jag sprang runder i min egna värld och fotade och gick in i alla turist affärer och tittade. Hahaha. Roligt hade jag iaf. Sedan hamnade vi på Red light district. Jag kan inte fatta att man står i ett fönster hela dagen och folk kommer in och köper dem. Som att man tittar på en snygg tröja och sedan går man in och köper den, men nu var det tjejer ist. Galet. Fota vågade jag inte göra där. Tänk så skulle en hora bli sur och börja springa efter en eller något. Hahaha. Där var juh alla valmöjligheter med. Från Långa till korta, tjocka-smala, unga-gammla. Där var ALLA sorter!
Vi var även och tittade på Anne Franks hus! super glad. Va ganska häftigt att gå där och titta. Tapeterna och allat var sparat. Vasken och toan och sånt var också sparat. Kan bara inte tänka att få vara in stängt där så som Anne Frank och hennes familj var. Det som var riktigt fränt där var att man fick se orginalet av Annes dagbok och orginalen av olika antekningar! I Shoppen köpte jag en bok. Eftersom att den även fanns på Svenska där.


Ingen bild av mig! Men så här såg det ut där.

Vidare. Vi sov juh i en stugby. Richard och jag fick sova i en garderob. Skit mysigt faktiskt och jag hade lätt kunnat ha en sån hemma. Men det fick juh bara plats med en dubbelsäng sen var det en liten hylla ovanför på typ 15cm där vi kunde lägga lite saker. Om jag köper hus en dag ska jag lätt ha ett sånt utrymme, det får bli "gäst rummet". Haha. En av dagarna så skulle dem andra och bada. Jag som tyvärr inte tåler klorin kunde inte följa med. Så jag och Britt-Marie åkte en runda. Jag fick se världens största träsko. Den kom med i Guinnes rekord bok typ 1992. Hade man varit uteliggare hade man lätt kunnat sova i den! Sedan åkte vi och tittade på en jätte stor kvarn som Holland är kända för. Var jätte mysigt och super bra väder med!

Resan gick med bra. Jag kräktes inte! Tack för åksjuke piller! På vägen tillbaka trodde jag vi skulle hamna i bilkö. Men det var inte så jätte farligt för det rörde på sig iaf lite.

Hemma är vi och vi lever!


Världens största trä toffel!


Kvarn...


Super trevligt hade vi iaf!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

RSS 2.0