Tillbaka till Arbetet!

2012-06-28 @ 21:51:05
Jobbet har börjat! Det känns i kroppen. Tröt som en gris är man med! Men det känns ändå hur bra som helst att komma bort från skolbänken en stund! Sommaren har startat med mycket jobb men med underbara folk! Skönt att få träffa alla igen. Tråkiga är att man börjar med att jobba två helger i rad. MEn det ger i allafall pengar. Det behövs nu under sommaren! Ska jobba båda perioderna men som det ser ut nu ärjag ledig en vecka innan skolan börjar igen. Då blir det att stänga av mobilen och inte svara NÅGON som ringer!
Detta är även sista veckan vi har kvar på lägenheten så den måste städas i helgen. Vi har bara blomlåderna kvar på balkongen sen är det klart. Så det blir att både arbete och skura lägenheten! Då kan vi äntligen ta hem städgrejorna och börja städa dden nya lägenheten. Än så länge har jag bara gått runt med en sopbårste. Nu vill jag dammsuga!

Ikväll grillade älskling och vi åt ute! Så skönt det har vi nog inte gjort runt ett ordentligt bord innan! Så skönt med bottenplan! Djuren har även fått komma ut några gånger. Katten börjar så som hon vill. Hon har redan två små sårskorpor som vi trodde var fästingar. Riktig slagskämpe! Haha Bra har hon det i allafall och tjock är hon med! Tar vi henne till vätrinären kommer dem inte bli glada och då hamnar hon på diet! Tanten är 9-10 år man behöver ju inte göra det jobbigare för henne.

Nu ska jag tar det lugnt. Har en dag ledigt i morgon innan man drar igång och jobbar helgen. Men detblir att plocka i lägenheten och tvätta. Hoppas på fint väder så att man kan hänga tvätten ute!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Underbart!

2012-06-11 @ 16:30:57
Flytten är nästan klar! Har en körning till kvar i gammla lägenheten. Sen är det städningen. Nya lägenheten är fortfarande kaos men nu kan man i allafall gå runt i den! Jag trivs hur bra som helst!! Sover så underbart skönt gör jag med på nätterna! Katten har börjat springa ut lite smått men hon stannar runt huset! Snart lär väl hon sticka en runda och bråka med dem andra katterna! Grannen i huset brevid har hälsat. Han är överlycklig i sin trädgård, därför blev han glad i mitt namn som är en vacker blomma sa han. När han fick reda på att vi hade en katt blev det andra bullar! Dem gillar han inte att dem går och skiter i hans trädgård! Hahaha. Alla runt om har katter här. I vår lilla gata finns där 12st.

Annars händer inte mycket. Man går och plockar lite i lägenheten. Tittar på Skilda världar som jag lånat av Amanda! :P Har även köpt True blood S4 som jag ska börja se så snart som möjligt!
I skolan har vi sista dagen i morgon! Så skönt ska det bli. Vi kommer få reda på våra praktikplatser och sedan är det fika! Är ledig restan av denna veckan, förmodligen, sedan börjar jobbet inför sommaren! Skönt ska det bli!

Nu ska jag se klart skilda världar!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse



Uteplatsen!
RSS 2.0