Lång ledig!

2013-02-16 @ 15:16:41

Så skönt att vara ledig fredag, lördag och söndag! Det lär nog inte hända ofta. Hade tänkt dammsuga och torka golven men har fan inte orkat. Kanske i morgon? I går var jag hos Elina hela eftermiddagen och flabba skit. Sedan åkte vi pulka med hennes man och barn. Det går jävligt snabbt i en pulka och det går snabbare när barnen skjuter på för att åka snabbare. Jag var rädd att man skulle åka in i staketet nedanför men det brydde sig inte ungarna om. Men jag lever fortfarande i alla fall.

Idag har dem visat alla avsnitt dem sånt hittills av Nashville på tv. Det är faktiskt en bra serie och det är bra country musik! Man kanske ska fortsätta se den, men då har man ganska många serier man följer. Hehe.

Sebbe och Sara har nu åkt till Thailand och jag saknar dem redan! Brukar ju prata med Sara nästan varje dag! Dem ska bra borta en hel månad!!! Tycker alla åker till Thailand nu. Något fel med Svenska vädret!? Haha.
Men men...

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

BTW!

2013-02-09 @ 16:57:30
Goda Nyheter! Underbara nyheter! Lyckan är gjord! Dags att börja sprida kärleken! SwingKids har kommit ut med nyheten att Svenska Akademien ska åter förenas! Efter 4 års tystnad är dem tillbaka för att sprida sitt budskap och kärlek! Fy fan va bra detta kommer bli! Lyckan är gjord! Går allt som det ska och jag vill så åker jag med Jensan till Öland Roots den 12/7 och ser dem LIVE! Längtar!! 
 
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse
 
 
 
 

Äntligen helg!

2013-02-09 @ 16:43:03
Så skönt det känns. Tyvärr så känns min kropp lite segare. Var sjuk förra helgen. Hoppas jag blir piggare snart. Har i allafall lyckats jobba. Kan ju inte ligga hemma för att man är snorig! Fram med näsduk och snyt på sedan jobba. Men i helgen blir det att krypa ner under en eller två filtar och mysa. Sen blir det som vanligt, min favorit! FILM!!! Såå gött det kommer bli! 
Igår kväll/natt fick man även se en varg här i gatan. Det är nog första och sista gången man fick se en sån. Lite coolt va det. Stor som fan! Katten var på väg ut som tur var fick man tag i henne innan hon sprang ut. 
 
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse
 
 
 
RSS 2.0