Mitt öra!!!

2011-02-06 @ 21:01:52
Vet inte vad som hänt med det mittersta hålet i mitt öra. (Mina örhängen). Var lite öm i det så jag tog ut örhängena. Har juh tre hål i mitt högra öra. Sedan när jag trycker bakifrån örat för att se det i speglen så kommer en stor knut från örat jätte röd och hård som sten. Stryckte hål med en nål men det kom bara lite blod... Så jag vet inte vad jag ska göra. Har tagit ut alla örhängen och i dem två första hålen jag gjorde har jag satt i pappas guldstjärnor. Dem andra två hålen vågar jag inte sätta in något i nu! Har aldrig haft problem med mina hål i öronen innan och det var juh så enormt längesen jag gjorde dem! Får låta det vara och tvätta dem varge dag! Då läker det nog.

Annars så har det vatt lite jobb i går och även i fredes. När jag gick hem i fredes så lyckades jag trilla. Inte en gång utan två. Den första gången slog jag i huvet och fick så jävla ont. En man står två meter ifrån mig och frågar inte ens hur det gick. Han bara tittade, sedan skakade han på huvudet och fortsatta skotta. I stället för att han saltar sin trotoarkant så slipper folk trilla där! Han har inte saltat el grusat på hela vintern. Inte första gången jag trillade där under vintern.

Idag har jag även sett två filmer!
*Shrek Forever after - The final chapter. Har man redan sett dem 3 första filmerna så är denna filmen bara sådär. Den är inte dålig men inte super heller. Men den var bättre än 3an tyckte jag iaf. Åsnan är bara för häftig i filmen! Älskar han!
* Prince of persia - The sands of time. Bra film, Men dem hade nog kunnat hitta en bätte skådespelare än Jake Gyllenhall. Men det gick att titta på han med.

Ska även försöka få Richard att titta på filmen Salt med mig. Han vill med se den men får se om det blir idag el i morgon. Nu blir det iaf mys i soffan med älsklingen!!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse




Nu är det igång.

2011-02-01 @ 17:25:28
Igår kväll började jag lyssna på Harry Potter, ljudbok. Har lånat alla ljudböckerna av Agneta. Det bästa med detta är att dem tre första böckerna är på kassettband. Ja ni läste rätt... Dem här stora banden man stoppar ner i en apparat. När jag testade dem hemma hos pappa fick jag inte ens i bandet. Sedan såg jag att där är ett "spår" som bandet ska in i. I går när jag låg i sängen och skulle lyssna så skulle jag spola tillbaka bandet. Det lät som ett alarm när den började spola. Sedan började den här freestylen låta jätte mycket och jag undrade vad som hände. Richard sa till mig att stänga av den innan den går i sönder, men det visade sig iaf att bandet var tillbaka spolat. Det som är lite extra roligt med den här spelaren är att på framsidan är det en liten knapp som man kan skjuta upp och ner, detta är "Mega basen" jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig. Men nu är den igång och jag tror jag har lärt mig vilket som är framsidan och baksidan och hur man ska sätta den i spelaren för att få rätt sida. Det är för länge sedan jag använde en sån så jag har typ glömt det. Det var juh ett tag sen man gick runder med en sån tegelsten och lyssnade på musik. För övrigt så var det iaf en bra uppläsare på boken, annars hade jag nog somnat. Men nu börjar det hända saker i boken.
Dem sista fyra böckerna är på skivor, så antingen får jag leta upp en sån gammal bärbar liten cd spelare, eller så blinkar man lite med ögonen och talar om för sin pappa hur underbar han är så kanske han kan lägga in dem på datan och göra om dem till Mp3 så kan man lägga in dem på sin Ipod... Super!

För övrigt så blir det jobb på iaf lördagen. Sedan får man se om man får något mer i veckan. Hoppas! Man får juh även fortsätta att hålla tummarna att man kommer in på skolan!

Nu blir det Glee!
Ta hand om er.
Puss&Kram/Yasse


Harry potter ljudböcker
Är på första boken, andra kassetten!
På varje kassett är det typ 2 timmar som får plats, en timme på varje sida.
RSS 2.0