....

2014-05-28 @ 13:38:18
You....

 

Mistake...?

2014-05-18 @ 11:40:38
 
 
was it a mistake? then i love mistakes
 
 
 
 

Höghöjdsbanan på Isaberg!

2014-05-18 @ 11:35:26
Så extremt jävla roligt vi hade det! Vilken jävla utmaning. En träningsvärk från helvete dagen efter men fan så roligt vi hade det! Med personalklubben så åkte jag och två kollega till Höghöjdsbanan i Isaberg. Efter en snabbkurs i säkerhet så gav vi oss ut i banorna. Jag ska lätt ditt igen! i love it! 
 
Det blev många bilder. Inte så många på mig för jag höllt i kameran som tur var! 
 
 
 
 
 
 
 

No one is more happy than me that you are leaving...

2014-05-16 @ 01:36:00
 
No one is more happy than me that you are leaving...
 
Då kanske man kan sluta tänka på dig hela tiden. Släppa taget helt. Slippa tänka på dig vad man än gör, när man jobbar, när man träffar någon, när man ska sova, när man lagar mat, när man tittar på en serie. Det var inte meningen att det skulle bli så här, att jag skulle känna så här. Verkligen inte så snabbt och så snart. Hur kan man känna sig så delad? Här ligger man, kl är 01.36 på natten. Har försökt sova i två timmar. Jag bara snurrar rundor. Första natten i denna lgh jag ligger sömnlös. Alla tankar bara snurrar. Vilket är rätt och vilket är fel? Varför går jag emot mig själv hela tiden? Jag borde inte göra vissa saker för min egen skull och för mina egna känslors skull, ändå gör jag det. Små saker hela tiden. Vad kan en promenad göra egentligen...? Mycket för mitt huvud. Han kommer jag sakna. Din följeslagare. Den helt underbara mysiga grisen! Han kommer jag verkligen sakna! 
Jag vill verkligen inte att du ska åka, men jag vill verkligen inte att du stannar...
 
/Yas m ine !
 
 
 
 
 
 

You...!

2014-05-13 @ 20:57:15
 
 
i'm not perfect but i just want to lye in your arms... 
 
 
 
 

Bara en massa regn!

2014-05-13 @ 19:13:51
Nu har det regnat i ganska många dagar. Mindre roligt. Hade nog velat gå mer med Bamse om det inte regnat. Men han verkar nöjd med dem promnaderna han får. Idag var det Tisdagsrundan. Som tur var så var det uppehåll hela rundan! Blev en runda på nästan 1 1/2 timme! Manson blev poppulär i gänget. Både mellan fyrbenta och tvåbenta! Men vem kan motstå den lille skiten? En riktig gosegris! Men nu har det börjat regna igen. Gör inget för Bamse hade nog inte orkat gå en runda till. Så det blir till att göra lite mat till mig sen titta några avsnitt Game Of Thrones. 
 
/Yasmine
 
 <3

Självmord..?

2014-05-11 @ 20:25:13
Helgen har varit lign och skön! Dragit igenom några avsnitt av Game of Thrones. En bra serie men Pretty Little Liars är nog bättre! Ska även se SoA, har fortfarande inte tittat på S6. Illa! Det är ju faktist en av mina favorit serier. Men nu via Telia så nördade jag till det med HBO, tog mig typ 3 dagar att dra igenom S6 av True blood. Det var en bra serie och jag älskade den både på tv och böckerna, men i S6 spårade det ur ganska mycket. Synd. Håller på med ganska mycket serier nu. Walking dead ser jag ju med. Kommer inte ens ihåg om jag tittat på S4? The Vampiers Diaries.. har jag heller inte tittat på länge.. ? Ush, får börja igen med mina serier. Har ej hunnit. Har jobbat och varit ute med Bamse! Har börjat få ett liv utan för min tv! Konstigt nog. Hahaha.
Men på onsdag är det dags för självmord. Varför ville jag följa med på detta? Jag tycker inte om broar. Nu ska jag gå på stubbar i luften. Grattis till mig. Vi ska till en Höghöjdsbana i isaberg. Fy fan säger jag bara! Hoppas man kommer hem levande! 
Nu ska jag gå med Bamse! 
 
/Yasmine
 
 
 

Mitt jobb!

2014-05-08 @ 22:34:31
Jag trivs med mitt jobb. Jag hade inte velat byta det. Det är inte alltid så roligt att jobba helger, sena kvällar m.m. Det är ibland lite för ofta man klagar över att man nästan bor på jobbet. Men i slut ändan så trivs jag med mitt jobb. Jag trivs med att hjäla människor med det dem behöver. Jag trivs med att förgylla deras vardag. Jag hade inte velat ha ett tråkigt jobb 7-16 varje dag samma sak dag ut och dag in. MItt jobb är faktist underbart. På mitt jobb har jag även dem bästa kollegorna man kan ha och önska sig. Vi är ett Guld Team på mitt jobb! 
 
/Yasmine
 
<3
 

don't let me be the last to know...

2014-05-08 @ 14:37:37
Dem där fjärilarna man har i magen iblande... när dem är döda mår man mest bara illa och har en klump i magen som bara gör ont. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra, vad jag ska säga eller hur jag ska bete mig. Som vanligt kommer jag nog krypa in under en sten och gömma mig. Undvika... Det är jag bra på. Men jag kommer sakna. Sakna hur han få mig skratta, sakna hur han få mig glad, trots när jag är arg och ledsen.
Jag tänker ju inte göra samma misstag två gånger. Det vill jag lova. Därför är saker och ting nu rensat och raderat. Aldrig mer. 
Dagen har gått åt till att ligga kvar i sängen så länge som möjligt och undvika livet. Men Bamse behövde komma ut. Så han och jag gick bergastigen tillsammans! Älskar naturen. Man kan gå i sin bubbla. Måste köpa nya hörlurar för nu gick mina sista par sönder... Hatar att gå själv utan musik. Men ikväll blir det jobb, och även i morgon. Helgerna framöver ser ju bra ut. Jag ska jobba typ 5 helger i rad.. Inga hela helger utan bara små turer.. Men va fan, det ger pengar och förhoppningsvis hamnar jag på plus i timmbanken. Inan jobb ska jag nu titta ett avsnitt Game Of Thrones och lösa sudoku, lösa sudoku är ju något jag alltid gör när jag har dålig dag verkar det som.. 
 
/Yasmine
 
 
 
please let me smile
 
 
 

i'm a fool

2014-05-07 @ 22:49:36
Göra bort mig... det är ju iaf en sak jag är bra på att göra... Riktigt jävla bra är jag på det. Tänker som en dum åsna kan jag också göra. Varför fortsätter jag? Varför slutar jag bara inte föröka? Typiskt mig... Det jag ej kan få vill jag ha. Men tro mig, efter i kväll är det helt omöjligt. Det känndes omöjligt inan men nu inser jag verkligen  att jag ej ska bry mig. Sluta försöka. Jag är inte värd det ändå. 
 
 
i'm a fool, but you are not the right person to judge me
 
 

Rast..!

2014-05-04 @ 14:38:02
Denna helgen är det arbetar helg. Idag har jag sån tur att jag har en delad tur. Så mellan 13.15-16.45 har jag rast. Sen jobbar man igen till 21.30. Roligare har man haft. Men ikväll får Bamse vara med på jobbet och strussa runder på innergården i har där. Mysgrisen sover som en stock idag verkar det som. Även han har dagar där han är mer tröt än andra. Efter en runda på jobb kommer han vara super trött i kväll. Vilket inebär att jag kan gå direkt hem efter jobb och titta på ett avsnitt Got. Än så länge inget som lockar men har bara sett tre avsnitt. Dem pratade om den på jobbet med och dem tjejerna älskade serien. Den blir kanske bättre? 
För övrigt är jag i mobil och operatörs byte. Det ska komma igång i morgon hopaps jag. Men med min lycka vet man aldrig. Än så länge är det ff pengar kvar på mitt "gammla" kort så jag kan använda den. Ska skicka massa sms ikväll så allt tar slut! Haha. Men nu ska jag försöka få i mig lite mat sen somna 15min innan man börjar jobba igen. 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 

you gave me a scar...

2014-05-01 @ 15:45:00
Funderade lite. Undra om man kan lite på någon fullt ut igen. Jag har aldrig varit den svartsjuka typen, varit för lat för det och har känt att kan jag inte lita på personen i fråga borde jag ej vara med den heller. Men nu när man faktist gått igenom att Han var otrogen, kommer jag ha det i bak huvudet till nästa? Kommer jag någonsin kunna lite på någon fullt ut? Att mitt förra förhållande tog slut var det bästa som hänt mig på länge!!! Har verkligen inte mått bättre, men otroheten gjorde faktist ont. Jag var aldrig otrogen. Jag stod ut och gjorde slut på det jag hade innan jag gick vidare. Otrohet äcklar mig. Det är fegt och vidrigt och det gör ont. Jag kommer aldrig vara otrogen! Men kommer jag kunna lita på någon fullt ut igen...? 

/Yasmine






Bad Neighbours...!

2014-05-01 @ 13:28:00
Ny film på g! Den vill jag se!! Hahahaha! Verkar skit rolig! 
 
 

Öland Roost 2014...!

2014-05-01 @ 13:27:00
Öland Roost 2014, här kommer vi! Nu är det äntligen bestämmt! Jag jobbar ej då! Så jag och Jensan åker till Öland på underbar festival! WopWop! Suveränt kommer det bli. Dem tre favoriterna är General Knas, Syster sol och Johnny Osbourne! Fett Nice kommer det bli! Längtar som fan! Tre dagars gung, tre dagars frihet! Någon som ska med? 
 
/Yasmine
 
 
 

God morgon!

2014-05-01 @ 05:57:25
Morgon... Inte min starka sida. (Inte Bamses starka sida heller för den delen). Klockan ringer, ögonen är så trötta och extremt jobbiga att hålla öppna. Man blundar en stund till, men inte länge för snoozen går igång.  Kämpa, kämpa. Stannar kvar i sängen så länge som möjligt. Tillslut blir klockan för mycket. Upp ur sängen, på med kläder och försök väcka hunden. Att väcka min hund är inte lätt. Speciellt inte när jag ska jobba. Då måsta han ut på morgonen vid ca 06.20 går vi en liten runda. Han är såå tjurig på mig. Han går två meter bakom mig, tills han inser att vi är på väg hemåt, då börjar han gå framför. Knäppgök. Man kan inte annat än älska han. Så nu blir det upp ur sängen och klä på sig sina arbetskläder! Hoppas på en bra dag på jobbet då man jobbar delad tur. 
/Yasmine



RSS 2.0