Solen är på G!

2012-03-14 @ 16:12:52
Solen har kommit! Skönt att slippa snö! Nu är det perfekt! Min förkylning har också gett med sig så jag mår såå mycket bättre nu! Fönstrena passade jag på att putsa under förkylningen och nu ser man äntligen ut genom dem. Men det lär väll vara i en vecka, max två.
Allt känns bra idag! Nu är det en kopp Senseo kaffe, sen ska man träna idag med. Härligt!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Äntligen!

2012-03-11 @ 12:06:46
Nu har jag blivigt klar med mitt arbete och jag har skickat in det. Skönt! Det är sista dagen i morgon som det ska vara klart. Men det är skönt att slippa sitta med det sista dagen! Nu har man passat på när man var genom förkyld, nässpray och näsdukar har varit mina bästa vänner nu sen i torsdags. Det var i går som jag började känna mig ok igen. Fortfarande snorig och hängig men itne som det var innan. Skönt att bli av med skiten!
Så nu är det praktik och träning som gäller igen! Försökte träna i torsdes men det blev inte såå bra. Var helt slut innan jag hade börjat!

Två veckor kvar av praktiken och det känns som att det går aldeles för snabbt. Trivs verkligen hur bra som helst där. Läraren var där i veckan och han verkade nöjd. Skönt det juh!

Nu ska jag vattna blommor. Funderar på att putsa fönstrena idag med. Men vi får se hur det går.
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse

Älskar min senseo!
Älskar för övrigt min Senseo maskin!!!


Träningen är igång!

2012-03-05 @ 22:21:01
Tränade förra veckan. Det var första gången på 4-5år. Idag var det dags igen. Skulle igentligen bara gå på ett pass, (Zumba), men det blev ett till. Det andra passet hette "Styrka", kände hur stark jag blev! Tog visserligen bara vikterna på typ 1,25kg. Hihi, trodde inte jag skulle klara av mycket mer. Nästa vecka blir det lite tyngre, men inte mycket! Men nu känns det verkligen som att man har kommit igång. Har juh betalat avgiften idag så nu måste man utnytja det med! Känns iaf som att jag kommer sova riktigt skönt i kväll! Det händer juh inte ofta att man gör det.

I helgen var det även praktik. Vi måste göra minst en helg när vi praktiserar. Var lite jobbigt efter som att 0 bussar går här på helgen. Men som tur var fans underbara Andreas som kunde köra! Tack!! Hade roligt i helgen faktis men det var lite mycket att göra. Bestämde alla sig för att på helgen bryta ett ben eller något på helgen då det är lite personal? Men men, det gick bra! Och jag trivs som fisken i vattnet på min praktik!

I natt lyckades även vår underbara söta kanin rymma. Den djävulen har lärt sig hur man öppnar buren. Jag trode först det var katten som lekte så jag brydde mig inte. Men Richard reagerade då den var på hans mage. Jag kännde en pälsboll flyga över mitt ansikte och Richard flyger upp ur sängen. Ja då fattade jag att sötnosen hade lyckats ta sig ut igen. Tyvärr har vi juh inte låset hemma. Jag använder det till skåpet på min praktik. Men vänta 3 veckor till så kan hon försöka ta sig ut med ett hänglås på buren! Hehehe!

Nu ska jag titta klart BigBrother sen ska jag sova så enormt gott i natt!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Zumba
Det var nog så här jag såg ut. (Till höger)

Praktik m.m...

2012-03-01 @ 21:02:45
Måste försöka bli bättre med bloggen. Sorry. Men är i allafall inne på min andre vecka på praktiken! Känns super bra och jag har lyckets få en super bra plats och handledare! Har fått göra så mycket som jag ej trodde jag skulle få göra. Lär mig verkligen allt jag behöver och lite till. För er som ej vet så är jag på Ljungby Lasarett. Avd 5. Ditt kommer dem som typ har opererat höften eller brötigt något m.m. Super roligt och det blir en del prover man får ta! Har även fått vara med en dag på röntgen avdeln och fått se en del olika metoder. Underbart! Var med inne på en magnetröntgen av hjärnan. Hur roligt som helst att se filka bilder dem kunde få av vår hjärna. Att dem kan göra så är bara helt otroligt! Nästa vecka ska jag får vara med på operation, längtar som bara den!

Praktiken

 

Även igår efter att ha pratat med min mamma så gjorde jag ett jätte misstag och ringde Elina för att kolla om träning som hon har. Dem har juh öppnat en träningslokal här i lilla Lagan där man kan gå på olika pass. Tyvärr så ringde jag Elina på fel dag för det var just igår som hon hade sitt pass. Jag hade inga fler undan flykter så jag fick juh gå ditt. Känndes faktist bra efter år. Dagen efter var okej, fast det blev juh värre. Elina sa att jag skulle vänta några tillar så blir det bättre. Jo visst, efter att ha väntat dessa timmarna skriver jag till henne att det är värre, får till svar "Jaaa bättre o bättre!! Härligt med  träningsvärk! Då vet man att man gjort nåt bra!! ;)". Jag tänker aldrg lita på denna kvinna igen! Hon lurade mig på träningen med och sa "du klarar dem svarta banden dem är itne så svåra" Jo visst, trodde jag skulle bryta armarna när jag drog i dem! Men jag överlevde i allafall och ska fortsätta med det och hitta några andra pass man kan gå med. Helst där inte min kära Elina, (som tycker om att tortera folk), är ledare. <3  Deras hemsida hittar ni HÄR.

 

 

Tränings pass. Puls i Lagan

 

För övrigt har det ej hänt mycket. Har tyvärr blivigt ett år äldre. Har fått mina hjälpmedel från hjälpmedelscentralen. Roliga hjälpmedel. Nu har man en data som pratar med en och talar om precis allt man skriver och läser upp olika saker m.m. Roligt. Fick även en spelare som läser upp olika ljudformat och tar även Daisy format. Använder den mest till skolan och ljudböcker. Skönt att allt är klart i allafall med dyslexiutredningen. Nu slipper man det!

Vi har även fått paket från Holland! Underbart är det. Det är en Senseo maskin. Så underbart kaffe gör den! Vi fick med lite olika smaker med. Men dem kommer nog ta slut snabbt nu första omgången! Haha.

Nu blir det film med älskling! Sedan sova! Blir att praktisera i morgon och även hela helgen!

Ta hand om er!

Puss&Kram/Yasse

 

RSS 2.0