Det snöar fortfarande...

2010-11-25 @ 15:38:49
Ibland snöar det mycket och ibland lite. Kallt är det med ute. Fick sms i morse att jag skulle jobba idag. När jag väl kom till jobbet efter att ha gått i snö som går upp till knäna så visar det sig att det har blivit fel. Det var fullt med personal på alla avdelningar och det fattades ingen. Jippii, *not*. Så jag gick till "chefen" (hon praktiserar där) så hon kollade upp det, under tiden hjälpte jag till på avdelningen och plockade upp någon. Sedan visar det sig att det är "chefen" som gjort fel, skickat fel datum eller vad det nu var. Så jag slutade vid 10. Då traskade jag hem i snön igen, satte mig i soffan och tog fram snyttepappret. Huvudvärk har man med och den har suttit i nu i några dagar. Palla.. Men men. Snart kommer älskling hem från jobbet <3 sedan ska vi ta det lugnt. Ut ska jag inte iaf, med tanke på att dem skottar som ett rövhåll här uppe. Man får gå mitt i vägen eftersom att dem skottar upp all snö på trotoaren! Idioter!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse






Richard & jag blev jätte godis sugna så våra kalendrar tog slut.. =(

Det snöar.

2010-11-19 @ 19:39:22
Det snöar super mycket ute! Denna snön lägger sig nog och håller i sig till nästa år. Kallt... Men men det får väl gå. Hoppas tiden går fort iaf. Nu har snön kommit nu är det bara att vänta ut den. Snart december, då är det julkalendern. Som verka suga i år med. Handlar om en familj som köper ett hotell, och där spökar tydligen i rum 13. Nej vet ni vad, julkalendern suger nu för tiden! Mysteriet på greveholme, Sunes jul, När karusellerna sover, Pelle svanslös, Petson & Findus, dem var iaf bra. Danmark har också haft en del bra julkalendrar. Men men skit samma ska ändå till Holland över jul och nyår. Får man kanske se vad dem har för julkalender där. Hehe. Är även nyfiken på vad årets Julfilm blir. Såg inte förra får hoppas man får tid och se den i år ist.

I helgen blir det jobb. Kort dag i morgon 16.45-21.45, lördag är lite längre 7-17.

Nu blir det mys!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse





 

 

 

Julkalendrar genom tiderna!

Dra åt helvete!

2010-11-18 @ 16:50:26
Gick upp i morse och jobbade mina 3timmar som jag skulle. Kom hem och startade en film för att inte somna. Det blev Toy Story 3. Bra film! Men iaf, satt och masserade foten eftersom att jag igen har ont i den. Jag somnade inte. Richard kom hem över lunchen sedan trodde jag att jag inte var trött längre. Men det sket sig. Jag somnade i soffan vid 13.00 och Sara väckte mig vid 16.00. Jag kan fan bli expert på att somna förutom på natten asså. Jag har inte sovit under dagen på länge nu och ändå lyckas jag inte somna på natten. Det är riktigt jobbig..
Men men, får väl försöka ändå sedan. När vi ändå pratar om sova. Tänk vad roliga kuddar dem har. Där är kuddar med inbyggda högtalare! Jag vill ha! Och en Body pillow hade inte heller vart helt fel! Haha.
Nej mysa med älsklingen?

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse




BodyPillow!

Kiss i sängen...

2010-11-17 @ 22:54:11
"Kiss i sängen och ha det bra. Ligga naken och fundera. Varma nätter som en sommardag, så jag tror jag kissar lite mera".
Ja det var juh nästan det jag gjorde i soffan iaf. Lånade en film av Jenny. Filmen var gammal och jag har sett den innan men det var länge sen! The others. Asså filmen är inte läskig så men där fanns tillfällen då jag nästan kissade ner mig och och fick en hjärtinfarkt. Det var med ljudeffekterna som var lite creepy. Jätte bra film faktiskt tyckte jag. Men alla har vi juh inte samma filmsmak. I morgon ska jag iaf se Toy story 3, (om jag pallar).

För övrigt har jag jobbat en del. I morgon har jag en jätte konstig tur, 7-10. Tre timmar. Asså, lönt att tvinga upp röven ur sängen för tre timmar? Jag är juh inte direkt morgon människa. Sen har vi juh bara en väckarklocka, eftersom att jag fick vara snäll och ge MIN till Richard så att han skulle komma upp på morgonen. Som tur är så får han vara min väckarklocka tills vidare. Jag vill ha en sån klocka som visar tiden i taket. Jag vet jag är knäpp, ni behöver inte tala om det för mig.

Klockan är snart 23.00 så det börjar bli dags att gå på min dejt med Mr.Pillow.
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse




Två helger...

2010-11-15 @ 17:08:16
Förra helgen blev det jobbigt. Hade jobbat Lör och glömt äta något under dagen. Men när man kom hem på kvällen så var juh Richards bror och hans tjej här, dem firade Richard lite för han har fyllt år. Hans pappa och styvmamma skulle egentligen ha kommit medans jag var på jobbat. Men dem "orkade" inte. Men killarna hade roligt ändå. Jag började med dricka, men det blir för mycket med tom mage. Slutade med att jag somnade i duschen och Richard fick bryta upp toa dörren med en kniv för att komma in. Bestämde mig då för att bli nykterist.

Men denna helgen åkte vi juh till Skånesfagerhult. Men jag drack inte såå mycket så det var lugnt. Hade en super trevlig helg. Har inte varit i Skånesfagerhult sen 2004. Vi brukade va där varje år när vi var små. Har saknat det som fan!! Tack så enormt mycket Marlene Sandberg för en lyckad helg. Du gjorde det super bra! Jag hoppas verkligen att vi åker nästa år med!

Efter helgen var jag super trött i söndes och kämpade med att hålla ögonen öppna. Så det blev sängen ganska tidigt. Idag så tittade jag på Sex and the city 2. Tyckte faktist den var bra, men självklart var ettan bättre.

Nu blir det snart mat, sen mys!
Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse





Dem flesta som var med!





Skånesfagerhult 12-14 November 2010

Iyaz...

2010-11-03 @ 18:42:32
Iyaz med låten Replay är låten jag har på huvet denna veckan! :P Woho! Sååå bra är den. Ska mysa med älskling idag! Han fyller år. Han blir en gammal gubbe. 25år. Kom fram till att när jag är 26år då är han 30. Hahahaha. Roligt det blir då.
Nu blir det mys, mys, mys och massor med mys!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Dålig kvalite men finns bättre på Youtube, men kunde inte lägga in dem.

RaggSockar!

2010-11-01 @ 15:48:00
Va juh på CityGross igår och handlade. När man går där så lyckades jag hitta super fula, men super varma raggsockar. Köpte två par, haft på mig ett par idag och mina fötter är super varma! Såå skönt med tanke på att jag typ alltid fryser om mina fötter! Haha.
I helgen passade man även på att hälsa på hon mormor och morfar! Va så länge sen jag var där och va så skönt att bara sitta och prata och ta det lugnt. Efter mormor fick man åka till sin kusin och kolla på hennes och hennes gubbes lägenhet. Super fint va det och hade även där super trevligt så tiden bara försvann. Men det var skönt att få spendera lite tid med kusse eftersom att man inte träffar henne så ofta.

I veckan blir det iaf lite jobb. 3 dagar än så länge. Hoppas på mer. Sedan nästa helg 12-14 blir det Skånesfagerhult! Längtar som fan! Ska bli såå roligt!

Nu ska jag packa in köttet vi köpte igår så att vi kan frysa in skiten.
Sen hoppas man på en filmkväll med älsklingen! :D

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse




Varmt och Gott!!
RSS 2.0