Film!! :D

2010-07-24 @ 21:01:00
Nu har jag precis tittat klart på del 8 av Fredagen den 13:e serien. Har även sett filmen från 2009. Sedan var jag inne på www.wikipedia.se och tittade och då insåg jag att jag har missat 3 filmer. Satan!! Så får försöka kolla upp om någon har dessa! :P Nu när man sett nästan alla vill man juh inte sluta men har man sett första filmen har man i princip sett alla.

Men det var länge sen jag skrev här och det har inte hänt så mycket sen sist. Datan gick sönder igen för Richaard råkade tappa den i golvet. Datan är hel men själva LCD skärmen har sprukit. Får se vad försäkringsbolaget säger. Men som tur är han man en underbar mamma som har lånat ut hennes stationära data. =)

Regnet har slutat och värmen har tagit över så man har varit helt slut. Vår termometer kom upp i 43*C en dag. Tur så jobbade man inte den dagen. Men att jobba i denna värmen är inte roligt.. både personalen och dem gammla blir trötta och värma. På jobbet går det super bra och trivs som fisken i vattnet. Men fyrklövern kommer alltid vara bäst! :P haha men har fått hoppa in dem alla 3 avdelningarna så det betyder att jag har chans till mer jobb. :P Sen får man se vad som händer efter sommaren. Ska skriva in mig i bemanningen iaf och hoppas man får lite jobb. Sedan till våren blir det att börja plugga om dem öppnar upp kursen på heltid.

Förra helgen var vi även i Bakken! Såå skoj tyckte iaf jag, Emelie och dem två franska barnen. Killarna gick bara runder i parken satte sig på en bänk, drack öl, gick vidare och hittade en ny bänk och drack mer öl. Klena som inte kan åka karusell tycker jag! :P Haha.

Nu blir det att starta en ny film som inte Richard vill se. Man får passa på nu när han är borta över helgen hos sin pappa.

Filmtips?
* The other Boleyn girl. (Den andra syster Boleyn) Två systrar som blir kära i samma kung förr i tiden. Bra film med Scarlett Johansson och Natalie Portman.
*Waitress. Film med Keri Russell som blir gravid med sin man hon hatar och försöker sammla ihop pengar för att fly från han.
*The illusionist. (Illusionisten) En film för tänkande människor. Riktigt bra!
*Precious. En tjej som födder två barn med sin egen pappa. Mamman slår henne och hon försöker överleva vardagen.

Inga nya filmer men ändå sevärda om ni inte sett dem än!

Ta hand om er!
Puss och Kram/Yasse



Fredagen den 13:e
Jason Voorhees
RSS 2.0