Gott nytt år!

2010-12-28 @ 21:49:37
Ojj här var det inte uppdaterat på länge. Sorry. Men det som har hänt är att vi blev kvar i Sverige över julen, eftersom att Richards styvpappa skulle hämta oss i tyskland men blev tvungen att jobba ist. Så där fanns ingen som kunde hämta oss. Och man kunde juh inte lita på tåg då och dem var ändå satans dyra.
Men vi åker över nyår ist. Britt-Marie har då även planerat att vi ska till Anne Frank museumet. Jag är överlycklig! Jag har alltid velat åka ditt och nu får jag äntligen göra det. Nyår i år kommer bli super! *Love*

Julen blev här hemma i Sverige. Vi var hos mamma där alla var sammlade. Bobbos barn, familjen från frankrike, bosses föräldrar, plus jag och min bror och sambo. Det var trevligt. Mycket folk men super trevligt. =) Sedan kom vi hem till pappa och tog det lugnt och hade super trevligt.

Är hos pappa nu. Varje gång vi kommer ner hit käns som om att man är hemma igen. Men sen är det ännu skönare att koma hem till Lagan igen och ta det lugnt. Men älskar att vara i skåne.

Nu ska jag ta det lugnt i soffan med min värmefilt och titta tv eller kanske lyssna min ljudbok. Sedan sova gott. BLir att åka till Holland i veckan så.

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse


Anne Franks hus i mitten i Holland!

 



Bokat och klart...

2010-12-06 @ 12:02:17
Ojj va det har snöat här! Mindre roligt och enormt kallt. Jag som redan är frösen av mig behöver inte denna kylan. Mina fötter kommer trilla av mig snart asså. Men men, man får väl klara det.
Resan till Holland är iaf  bokad. Sen är det hur vi tar oss från Helsingborg till Trelleborg. Men där går tåg, hoppas bara man kan tajma in dem.. :P Richards föräldrar längtar tills vi kommer! Jag saknar dem med och kommer ha super roligt i Holland.
Så den 22 December 07.30 går båten från Trelleborg. Resan till Tyskland varar i 6 timmar och 15 minuter. Jippii. Hoppas jag inte blir åksjuk, men mamma har lovat att köpa sånna åksjuke piller. Hoppas då jag somnar som jag gjorde sist så slipper jag kräka i bilen.
Nu ska jag ta på mig strumpor!

Ta hand om er!
Puss&Kram/Yasse







Något jag fått på huvet bara. Men ser inte killarna jävligt lika ut???

RSS 2.0