Mobil fri!

2014-09-14 @ 22:23:09
Det var ganska skönt att stänga av mobilen i fredags efter jobbet! Det har varit tyst och skönt! Det kanske man borde göra fler gånger? Bamse och jag har spenderat tiden ute i skogen! Bamse älskar att springa runder fritt i skogen. Han försvinner ibland men jag tror att han har mer koll på mig än vad jag har på han. Det är väl tur att någon av oss har koll i alla fall? Min gammle gubbe lever verkligen livet! Jag njuter extra mycket. Trots att man är från stor staden så är det underbart att komma ut med hundarna i skogen. Trots Älg-flugor-loppor eller vad folk nu kallar dem? Aldrig träffat på dem innan men dem är inte roliga när dem biter tag och hamnar under tröjan! Dem kliar fan värre än löss! Omöjligt att döda dem verkar det också att vara och kryper snabbt som fan. Usch och fy! Kliar i hela kroppen och man inbillar sig att dem kryper överallt! 
Just nu är det valvaka. Jag röstade idag. Röstade blankt men jag använde min rösträtt iaf. Det som är huvudsaken. Men man hoppas att det bara blir bättre i alla fall hur valet än går. I morgon är det måndag och jag är tillbaka på jobbet som vanligt. 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
Svamp finns här gott om! Alla sorter! Stora som små! Ätliga och giftiga! 
 

Elda!

2014-09-14 @ 22:02:23
Jag älskar att elda! Det är helt underbart att höra hur det sprakar och brinner! Jag älskar värmen som uppstår! Men när man bor i lgh är det inte så lätt! Men nu har man äntligen någon som man kan komma till och elda!! Jag absolut älskar det!!! 

/Yasmine



Dags för verkligheten!

2014-09-08 @ 20:30:39
Då har man legat hela helgen. Idag är sista dagen för antibiotikan! Så i morgon är det dags för jobb igen! Skönt på ett sätt då jag blir så enormt uttråkad av att vara själv hemma. Bamse blev nog lika uttråkad som jag. Men tack vara han så kom man ju ut i alla fall under helgen. Idag blev det en härlig runda med Elina. Så nu blir det dusch. Sen tänkte jag försöka hålla mig vaken för att se dokumentären på 4an. Om vården, Du gammla du fria heter den nog. I morgon ska jag även försöka jonglera två hundar på tisdagsrundan! Jag ska passa underbara Manson på e.m. Så då tänkte jag att jag kan ta med han på tisdagsrundan. Det kan bli intressant! Men roligt! Vad gör man inte för Bamse och Manson? Mina två favorit killar! 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 

Bättre..!

2014-09-07 @ 20:26:31
Idag mår man lite bättre. Första dagen jag inte har kräkt efter antibiotikan. Så jag tyckta Bamse förtjänade en runda idag. Vi cyklade upp till Åby och träffade Rosita och hennes tjejer. Efter kaffe och melon tog vi en liten runda i skogen! Det var så länge sen vi var där uppe! Nu längtar man till vintern så att man kan gå där uppe lite oftare och klampa genom snön! Helt underbart är det! Sen tog vi lite fick och cyklade sedan hem igen innan det började regna och blev mörkt! Trots att man inte har ansträngt sig något så kommer jag sova som en gris i natt! Är helt slut. Men nu är det bara i morgon också som man ska ta medicinen sen är det änligen slut! Så jävla skönt det ska bli att få tillbaka lite energi! 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
Luna & Mirra!
 
 
 
 

Uttråkad till max!!

2014-09-05 @ 20:49:46
Bamse fick iaf en någorlunda lång runda! Sen behöve jag kissa, IGEN, så vi fick gå hem. Men det är skönt med hund. Då måste man ut och gå varesig man vill det eller ej. Min dag har varit lite tråkig, tv, sova, tv, sova, lite mer tv, sov lite till. Jag kan ju sova 20h om dagen på antibiotika. Plus att jag mår illa på dem! I morse ca 2h efter jag tagit medicinen så börjar jag spy. När jag ligger på badrummsgolvet och tycker synd om mig själv så hör jag att Bamse också spyr..? Jätte roligt att torka hundspya när man själv inte mår så jävla bra! Så nu har jag iaf köpt hem massa Yoghurt!!! Så man kan hoppas att jag ej mår så illa efter jag tagit medicinen! Efter helgen kommer jag vara frisk som en elefant! Nu blir det mer tv!! 
 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
 

En gång är ingen gång...!

2014-09-04 @ 19:32:42
Då var det dags igen! Fatter ej hur eller varför. Men för två veckor sen fick jag Uvi. Fick pencillin för det, men det känndes ändå inte helt okej när kuren var klar. Idag kom det igen. Roligt med toa besök var 5min plus blod i urin!  Speciellt när man är i Värnamo! Så det blev att åka hem och till vårdcentralen. Blev nästan rädd att jag hade stenar i urinen, då hade jag fan bölat i timmar! hahaha. Men denna gången blev det antibiotika. Det är super bra, men tyvärr så blir jag ganska dålig på det! Så det blir pyjamas och sängen som gäller denna helgen! 
 
Håller på att titta på serien Hit the floor, men har ej många avsnitt kvar. Så det lär väl bli en ny serie, eller kanske en man redan sett? Eftesom att toa är min bästa vän så blir det inga långa turer i skogen för att fotografera. Så det blir att titta på inställningar och lära sig lite mer om den! Men så roligt det är med en riktig kamera! Rolig helg detta blir? *not*  Kommer vara så uttråkad och tycka synd om mig själv! 
Ta hand om er!
/Yasmine
 
 
 

Unik!

2014-09-02 @ 18:09:02
Manson, ja lille Manson. Han är unik han! Men mycket älskad! Mesans Bamse gömmer sig för kameran hela tiden så lyckas man få skit roliga bilder på Manson! Många skratt får man av den grisen! <3 



Klåda i fingrarna!

2014-09-01 @ 21:04:57
Ja jag gjorde det! Det jag inte skulle göra! Men jag har velat sååå länge! Nu är jag själv, jag har bara mig och Bamse att tänka på. Visst det blir tajt denna månaden men jag har tak över huvudet och mat på bordet och efter detta beslut så gör det inget att det är lite tajt en månad! Så nu har jag allt jag vill ha och är nöjd med mitt liv, så nu kan jag nog äntligen säga att jag kommer att börja spara pengar nästa månad. Det har jag sagt varje månad i typ 7månader se jag flyttade, men denna gången kan jag nog hålla det! 
 
Såå, till mitt köp! Min nya kärlek! 
 
 
/Yasmine
RSS 2.0