Regn, regn, regn och åter igen regn!

2010-05-25 @ 17:36:20
Kan det inte sluta regna? Det har varit typ storm här med och regnat till och från i typ 3 dagar! Man börjar bli tröt på det. Solen titar fram kanse 5-10 min sammanlagt om dagen. Mindre roligt men man får hoppas på det bästa iaf. Solen kommer väl förr en senare. Bara det inte blir för varmt då! Haha. :P Jag klagar alltid på vädret tycker jag. :P

Men iaf så ringde dem mig från Åbrinken, och i nästa vecka ska jag jobba på iaf tisdagen. Roligt! Och vi ska då även fylla i min T3, (lappen man fyller i så man får lönen). Jag hatar T3 den e såå jobbig att fylla i specielt när man inte kan matte.. =( Men chefen hjälper mig.. =)

Nu ska jag titta klart på andre avsnittet av unga mödrar. Sen kommer Älskling hem som har varigt i Ljungby! =)

Ta hand om er!
Puss och Kram!






Sluta regna!!



Unga mödrar. Mån-Tor 17-08.

Ännu en dag...

2010-05-20 @ 22:24:29
Ännu en dag har gått, och jag tyckte tiden gick ganska fort. Inna jag gick till jobbet idag så började det åska som satan och det kom en blixt ibland. Men det åskade riktigt ordentligt. Innan det tittade jag på väderkanalen.se och där hade dem varnat för rejäl åska men trode itne det var sant eftersom att solen sken och vi hade 24 grader. Men den solen försvan fort. haha. Men det var bara till att ta på sig regnstället och promenera till jobb. Väl framme vid byggnaden så ser jag på entredörren en stor röd lapp. Tänkte vad har nu hänt? Men jo när jag kommer fram varnar dem för Maginflensan. Mindre roligt och det var på just den avdelningen där jag jobbar. Hon jag skulle gå brevid med hade blivigt sjuk så jag fick gå med en annan. Det gick bra eftersom att vi delade upp oss så att två gick hos sjuka och två hos friska. Det var skönt för jag fick gå med dem som var friska. :D hehe. Får se hur det blir i morgon. Då har jag morgonen, 7-14. Sen är min brevid gång över och man hoppas iaf på lite timmar innan sommarjobbet börjar. =)
Nu är det snart sängen som gäller man ska juh upp tidigt i morgon! =)

Ta hand om er!
Puss och Kram.




Ja handspriten har gått åt iaf och man märker att man tagit mycket!

Brevidgång.

2010-05-19 @ 11:54:31

Nu har jag haft två breviddagar denna veckan. Det gick jätte bra! =) Jag kan nog trivas där faktist. :P Även om Fyrklövern alltid kommer vara min favorit! ;-) På det nya stället, Åbrinken, är det lite anorlunda. Det är mycket mer brukare, ca15 stycken. Så igår var det lite stressigt plus på köpet så började folk kräka. Mindre roligt.. Men va bara att hålla andan och hjälpa till. Måndagen var väldigt lugn tyckte jag! =) Så vi får se vad som händer dem andra två dagarna denna veckan. Idag är jag ledig men på tor och fre ska jag jobba. Man märkte verkligen i måndags natt att jag hade jobbat för första gången på länge eftersom att jag som som en stock på natten! Skönt! Haha. Tisdagen var mysig för då gick jag upp tsm med älsklingen, och hade en mysig morgon! =) 

Idag när man e ledig ska jag ta det lungt, men ska se till att fixa disken och tvätta lite. =) Sen får man se vad som händer. Tänkte kanske spela lite Diablo eftersom att Richard har kommit så mycket längre än mig i det spelet nu. Man får juh vissa att man e bättre än han!! :P haha Men nu kommer han snart hem på lunch. =) Mysss! :P

Haha Ta hand om er.
Puss och Kram!










Åbrinken där jag ska va i sommar! =)

B1 och B2..?

2010-05-14 @ 15:01:34
Min älskade Sambo och hand Bror är inte allt för normala asså. Haha. Som jag sa så är dem inte kloka när dem är tsm, och detta bekräftades även igår. Att börja köra runt på en rullator som står i trappuppgången och även trilla av den, ?, hur trillar man av en rullator? Sedan hittade dem även en 3 hjuling som är till för typ 2åringar. Denna tog dem och åkte ner för trappan med. Michaels heliga område fick enormt ont. Haha. Men ska man vara så klantid så får man ta smärtan som en man. :P Sedan kom även två av Richards arbetskamrater hit och det blev lungt. Dem pratade med enkille från balkongen som knappt kunde svenska, han ville sälja en kläning till mig för 4000kr. Eee okej? Jag använder aldrig kläning!!! Och skulle aldrig köpa en av han för 4000kr, (han säger att han köpte den för 7000kr). Haha han verkade inte ha alla hönsen hemma. :P Men men Richard och Michael har överlef en kväll till tsm, den e nog dem nya B1 & B2. :P Nu får man se vad som händer. =)

Ta hand om er.
Puss och Kram!





Bananer i Pyjamas dem kommer två och två..
Richard och Michael?

Torsdag, men ändå söndag.

2010-05-13 @ 15:08:21
Tråkig torsdag idag, men det e juh röd dag. Tråkigt väder har vi haft hela veckan! Regnat som fan har det gjort.. =( Mindre roligt.. Hoppas solen kommer fram snart iaf. =)  Idag kommer även Richards bror hit och hälsar på. Då blir det Dum och dummare, (Richard och hans bror är inte kloka när dem e tsm). Haha Får se hur det blir.
Annars har det inte hänt mycket. Har tvättat som satan i 3 dagar för vi hade ganska mycket tvätt. Men nu är det borta. Skönt. Nu ska jag ta en huvudvärkspilla och ta det lungt. Andre dagen med huvudvärk.. =(  Kl 20.00 trodde jag att jag skulle se min serie The vampire diaries som går varje torsdag men ist vissar dem äklig Ishockey. Fan vi har 20 Sportkanaler kan dem inte vissa sin äkliga sport på dem kanalerna ist?? Hatar när dem ställer in andra program bara för deras äkliga sport! IDIOTER!!!!!!

Ajja, Ta hand om er!
Puss och Kram



Jag som ville se The vampire diaries idag! :'(

Den förlorade datan har återvänt!

2010-05-11 @ 17:00:46
Nu är min data hemma igen. lagad och funkar som den ska. Skönt, men man blev litte dållig när man gick in på sin mejl och insåg att man hade 239 medelande. Mindre roligt att gå igenom det. Men det gick och nu e det som vanligt igen. Men i helgen som gick så var Pappa, Brossan Sebbe och Micke här. Min underbara bror låter mig låna has lilla tvättmaskin. Hoppas han inte ska ha den tebax på många år. :P haha Skönt att inte behöva springa upp och ner i 5 timmar till tvättstugan i andra huset. Men behöver nog ändå gå ner där ibland eftersom maskinen jag fick av Sebbe är inte särskilt stor. :P Så man får nog gå ner med lakanen.

Helgen innan dess var jag nere i helsingborg på långhelg. Åkte ner redan på Onsdagen eftersom att jag hade begravningen på Torsdagen. En jätte fin begravning och en skön helg. 2 el 3 dagar irad träffade jag Sara. Finns det en bättre vän? haha Richard säger att jag inte får vara med henne igen om jag ska bli så knäpp varje gång jag har umgåts med henne. Haha Men man har inte en tråkig stund med Sara iaf!

I nästa vecka har jag 4 breviddagar på ett boende här i Lagan. Hoppas verkligen på det bästa så att jag får vara där i sommar. Går det bra så har jag två perioder i sommar. Då har man iaf foten inna och kanske kan få litte timmar efter sommaren.. =)

Min kanin tror dessutom att hon e med barn. Hon har byggt bo för dem och allt inne i sitt lilla hus, men här ska inte några bebisar komma inte. Så jag har fått plocka bort två bon som hon har byggt. =( Stackare, men det går väl över får man hoppas.

Nu ska jag skriva in mitt CV i datan och skicka iväg det. Hoppas på mys i kväll. =)
Filmtips är att köpa filmen Avatar, även för sånna som mig som inte tycker om sånna pojkfilmer så var faktist den filmen jätte bra!

Boktips, krypner i soffan och läs igenom Twilight serien (Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas). 4 st böcker och alla är lika bra från början till slut. Jag har nog aldrig läst 4 böcker så snabbt i hela mitt liv. Men sen har jag juh inte läst en bok frivilligt sen jag var liten.. :P Haha


Ta hand om er!
Puss och Kram!



Min tvättmaskin

Tack min underbara bror!!!

RSS 2.0